Sarka Kata csodás karácsonya: Hajdú Péter ismét gyermekké vált

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
karácsony Sarka Kata Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu sztárszerzője először kiposztolta csodálatos karácsonyfáját, majd pedig azt is közzétette, ahogy kedvese újra gyermekké válik. Igazán cuki!

A Star Wars-legót egész biztosan Dávidkának hozta a Jézuska, egy apukának azonban ez legalább olyan izgalmas pillanat, mint gyermekének. Nos, Hajdú Péter is igazán élvezte a dolgot:

"Peti pedig közben küzd egy Star Wars űrhajóval!" Forrás: Facebook/Sarka Kata

Aztán reggel folytatódott:

"Ma reggel folytatódik... Lego Star Wars! Mindjárt kész!" Forrás: Facebook/Sarka Kata
Íme Beckhamék csodás karácsonya: Álomszép fotók!http://www.life.hu/csalad/20151225-ime-beckhamek-csodas-karacsonya-david-es-victoria-is-posztoltak.htmlCsaládi körben a legszebb az ünnep, és ezt biztony David Beckham is pontosan tudja.Család--Nagyon dögös csajszi lett Paul Walker lánya: Íme a legfrissebb fotója!http://www.life.hu/csalad/20151225-paul-walker-lanya-meadow-walker-nagyon-dogos-csajszi-lett-ime-a-legfrissebb-fotoja.htmlA tragikus autóbalesetben meghalt színész lánya szebb, mint valaha.Család--Gratulálunk! Apa lesz az Oscar-díjas Eddie Redmaynehttp://www.life.hu/csalad/20151225-eddie-redmayne-oscar-dijas-szinesz-apa-lesz-kedvese-varandos.htmlAz Oscar-díjas színész és felesége, Hannah Bagshawe első gyermeküket várják. Család--A nap legcukibbja: Istenes Bence és Csobot Adél fotójahttp://www.life.hu/csalad/20151224-a-nap-legcukibbja-istenes-bence-es-csobot-adel-fotoja.htmlIstenes Bence és várandós párja, Csobot Adél nagyon meghitt karácsonyi fotót posztoltak Facebookra. Család--Így ünnepli a karácsonyt Orbán Viktorhttp://www.life.hu/csalad/20151224-igy-unnepli-a-karacsonyt-orban-viktor.htmlMagyarország miniszterelnöke elárulta, milyen ajándékokat vásárol a családjának, és milyen ételek kerülnek az ünnepi asztalra. Meglepő!CsaládGyönyörű családi képpel kíván kellemes ünnepeket Albert monacói herceg és családjahttp://www.life.hu/csalad/20151223-albert-monacoi-herceg-es-csaladja-gyonyoru-csaladi-kepe-karacsony-alkalmabol.htmlA kis Jacques és Gabriella cukik, mint mindig, míg anyukájuk, Charlene hercegnő ugyanolyan stílusos, mint ahogyan azt már tőle megszokhattuk. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.