Madonna kiakadt! Instagramon csatázik Guy Ritchie új feleségével

Guy Ritchie vita karácsony fotó feleség család Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő harcot indított a közösségi oldalán volt kedvesének új felesége, Jacqui ellen, aki azt dörgölte Madonna orra alá, hogy a popdíva fia szívesebben karácsonyozik apja új családjával, mint híres édesanyjával. 

A Daily Mail szerint nem véletlen, hogy mindketten pont karácsonykor kezdtek el megosztani közös családi fotókat. A sztori úgy kezdődött, hogy Guy Ritchie párja olyan képpel kívánt kellemes ünnepeket, ami a házasságuk napján készült, sőt, a felvételen szerepel Madonna fia, Rocco is. Mint kiderült a fiú ebben az évben az édesapjával töltötte a karácsonyt.

A vitát kirobbantó fotó. Guy Ritchie az esküvője napján Forrás: Instagram/jacquiritchie

A bejegyzés után Madonna igazi képlavinát indított el, melyekkel folyamatosan bizonygatta, hogy mennyire jól érzik magukat a többi gyerekkel - Rocco nélkül.

Madonna válasza: "Közös karácsony a gyermekeimmel" Forrás: Instagram/Madonna

Korábban Rocco a New York Postnak beszélt arról, hogy nem akar az anyjával együtt élni, mert nem igazán jönnek ki egymással. Minden bizonnyal ennek is köszönhető az üzengetés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.