Új őrület Angliában: Minden szülő György herceget akarja legjobb barátnak

Forrás: Facebook/Kensington Palace -
óvoda Katalin hercegné Vilmos herceg Montessori György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy az várható volt, pillanatok alatt hatalmasat nőtt a Montessori-pedagógia népszerűsége - persze ez György hercegnek köszönhető. 

Sokszorosára nőtt az érdeklődés az intézmény iránt, ahová a kis herceg jár: Angliában a legtöbb szülő arra vágyik, hogy gyermekei olyan képzésben részesüljenek, amilyenben a leendő trónörökös.

Forrás: Facebook/Kensington Palace

A londoni intézet is számtalan telefonhívást kap mostanában olyan szülőktől, akik azt szeretnék, hogy gyermekeik mindenképp a kis herceggel egy intézménybe járhassanak. A kétéves kisfiú egyébként a hírek szerint élvezi az új helyet, ami nincs is messze Vilmos és Katalin házához, a norfolki Anmer Hallhoz.

Louise Livingston, az intézet igazgatója nemrég úgy nyilatkozott, amint kiderült, hogy oda jár majd a kis herceg, hihetetlen mennyiségű ember telefonált hozzájuk. De ez így is lesz még egy darabig, hiszen minden jel szerint pár év múlva Sarolta hercegnőt is oda íratják be a szülei.

A Montessori iskolarendszert az 1900-as évek elején hozta létre Dr. Maria Montessori, ma pedig több, mint 5000 ilyen intézmény van az USA-ban, és 700 az Egyesült Királyságban. Az intézetek érdekessége, hogy kortól függetlenül vannak a gyerekek csoportokba osztva, így tanulhatnak és segíthetik egymást kicsik és nagyok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.