Victoria Beckham igazi anyagtigris: nehezen viseli, hogy fia már randizik

David Beckham Brooklyn Beckham randi Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Beckhamnek nincs könnyű dolga: a sztármami életében eljött az az időszak, amikor fia randizni kezdett, ezt pedig elég rosszul viseli. 

A 16 éves Brooklyn Beckhamet mostanában elég sok lánnyal hozták össze, ami nem csoda, hiszen fiatal, jóképű, népszerű...Édesapja a minap a következőket nyilakozta fiáról: "Ezt a randizás-dolgot én sokkal könnyebben veszem, mint Victoria. Ő most úgy van vele, hogy az édes kisfia csajozik, más lányokkal ismerkedik. Érthető, hogy rosszul viseli. Na de ha egyszer Harper kezd el pasizni...Még gondolni sem akarok azokra az időkre..."

Forrás: AFP/Leon Neal

David azt is elmesélte, Victoria annak idején szerette volna, ha a lánya olyan nőies sportot űz, mint például a balett, ehhez képest Harper teniszezini tanul. "Ez persze nem gond, ha Harper focizni akarna, Victoria azt is megengedné neki, és örömmel járna a meccseire" - vallotta a büszke apuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.