Gólyahír! Emily Blunt kisbabát vár

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
baba Emily Blunt terhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ördög Pradát visel sztárja és párja, John Krasinski is megerősítette a hírt: második babájukat várják.

A színésznő első gyermeke hamarosan két éves lesz, a Hazel névre keresztelt kislány 2014. február 16-án született.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Emily Blunt jelenleg új filmjét forgatja, de hamarosan újra szülési szabadságra megy. A híresség sajnos azt nem közölte, hogy hányadik hónapban vagy, így még azt sem tudjuk, hogy mikorra várják a babát.

Szívdöglesztő pasik lettek Pamela Anderson fiaibólhttp://www.life.hu/csalad/20160127-pamela-anderson-fiai-brandon-lee-es-dylan-lee-mar-igazi-ferfiak-lettek.htmlA színésznő és Tommy Lee két közös fia már nem kicsik többé. Igazi férfiak lettek a bátyókból. Család--Montessori-pedagógia – Így válik majd György hercegből boldog és öntudatos felnőtthttp://www.life.hu/csalad/20160126-gyorgy-herceg-brit-tronorokos-montessori-ovodaba-jar-montessori-pedagogia.htmlEgész Anglia lázban ég a kis György herceg óvodai tanulmányai miatt. Na nem azért aggódnak, vajon elég ügyes lesz-e a trónörökös az óvodai foglalkozásokon, az elszánt angol szülők azon munkálkodnak, hogy valahogy a saját csemetéjüket is bejutassák abba az oviba, ahova a herceg jár. Minden szülő György herceget szeretné gyermeke legjobb barátjának. Család--Hoppá! Már az ötödik hónapban van Beyoncé?http://www.life.hu/csalad/20160127-beyonce-ot-honapos-terhes.htmlÚjra felröppentek a hírek arról, hogy úton van Beyoncé és Jay-Z újabb közös babája. Egyes lapok szerint már az ötödik hónaphoz közelít a sztár. CsaládOrigoGyörgy hercegnek soha nem látott rajongótábora vanhttp://www.life.hu/csalad/20160127-mindenki-gyorgy-herceg-ovodajaba-akar-jarni.htmlMeglepő adat látott napvilágot arról az óvodáról, ahova beíratták a szülei György herceget: a kis trónörökös 65%-kal növelte meg az oda jelentkezők számát. Család--Hódi Pamela csajos napot tartott kislányával - Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20160127-hodi-pamela-berki-krisztian-kedvese-es-kislanya-nati-csajos-napot-tartottak.htmlBerki Krisztián gyönyörű kislánya nagyon gyorsan cseperedik, és pont olyan nőcis, mint édesanyja. CsaládOrigoDurva! 21 évig nem tudta, hogy a férje elvált tőlehttp://www.life.hu/csalad/20160127-21-evig-nem-tudta-hogy-a-ferje-elvalt-tole.html21 év házasság után döbbent rá Cristina Carta Villa, hogy férje közvetlenül az esküvő után érvénytelenítette a házasságukat. A férfi ugyanis azt akarta, hogy felesége ne részesüljön a vagyonukból. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.