Sarka Kata kép fotó gyerekkor család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata is csatlakozott ahhoz a Facebookon terjedő játékhoz, melynek során régi képeket kell közzé tenniük magukról a résztvevőknek.  A LifeNetwork műsorvezetője egy tündéri gyermekkori fotóval örvendeztette meg követőit. 

Legutóbb Hajdú Péter posztolt egy régi fotót, melyen magassarkúban, göndör hajjal pózol, most pedig gyönyörű felesége, Sarka Kata mutatott magáról egy családi képet, melyen mindössze egy éves.

Forrás: Facebook/ Sarka Kata

"Bármennyire is tiltakoztam ellene, mégis elért hozzám is ez a 15 évnél régebbi fényképeket posztoló őrület! Nem ígérem, hogy 5 napig fog tartani az oldalamon ez a játék, de majd igyekszem azért!
Ez a kép az első születésnapomon készült, amikor még a nagyszüleimnél laktunk Dánszentmiklóson! A mai napig megyek hozzájuk amikor csak tudok, és mindig különleges érzés náluk lenni! Anyukám itt 21 éves volt, apukám pedig 23!" - írta a kép mellé Kata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.