Csobot Adél terhességéről felháborító álhírek terjednek

Forrás: Facebook/Mokka -
Csobot Adél terhesség Istenes Bence álhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű énekesnő és párja, Istenes Bence a legnagyobb békében várják kisfiuk megérkezését. Az utóbbi időben viszont rengeteg hír szólt ennek ellenkezőjéről, amik csak borzalmas hazugságok.

Csobot Adél és Istenes Bence nyárra várják kisfiuk érkezését. Az énekesnő nem osztja meg terhességének minden pillanatát, azonban rengeteg koholmány jelenik meg a párról és születendő gyermekükről.

Forrás: Facebook/Mokka

Szinte már felháborító hazugságokat terjesztenek Csobot Adél terhességéről. Volt, ahol azt állították, hogy a sztár már sajnálatos módon elvetélt, de ennél nagyobb képtelenséget is kitaláltak. Néhány oldalon az is felbukkant, hogy a kismama már életet is adott gyermekének, aki egy színes bőrű kisfiú, Istenes Bence pedig elhagyta őt ezért.

Forrás: Facebook/Istenes Bence

Az abszurd hazugságok már Adél rajongóinak is szemet szúrtak, és nem is bírták szó nélkül hagyni a sületlenségek terjedését.

“Engem is felháborított. Gusztustalan! Utálom az ilyet. És így, hogy Adél kismama, kifejezetten dühít” - írta az énekesnő egyik követője az álhírekre reagálva.

Hírességek, akiket a nagyszüleik neveltekhttp://www.life.hu/csalad/20160210-hiressegek-akiket-a-nagyszulok-neveltek-fel.htmlA nagymama és nagypapa a legtöbb család esetében leginkább a nyári szünetben, vagy egyéb ad-hoc szülői elfoglaltságok idején szokott vigyázni a gyerkőcökre. Az alábbiakban azonban nem ilyen családokról lesz. Olyan hírességeket gyűjtöttünk össze, akiknek gyerekkorában az anyuka és apuka helyét a nagyszülők kényszerültek átvenni. Jó néhány cifra sztorira bukkantunk a hírességek gyerekkorából. CsaládAFPÍgy készítsd el a szerelmesek tortáját Valentin-napra!http://www.life.hu/csalad/20160203-keszits-valentin-napi-epres-szivtortat-pofonegyszeruen.htmlUgye, neked is gyakran eszedbe jut, hogy milyen jó lenne végre bolti finomság helyett saját kezüleg készített sütivel meglepni a párodat. Nos, a Valentin-nap az egyik legtökéletesebb alkalom arra, hogy bebizonyítsd, a konyhában is istennő vagy. Akkor sem kell megijedned, ha még soha nem próbáltál ilyesmit, pofonegyszerű receptjeinket te is pikpakk elkészítheted. Család--Mádai Vivien: “A férjem képes a legjobb hazugságokkal előállni”http://www.life.hu/csalad/20160211-madai-vivien-vallott-a-szules-utani-depressziojarol-es-arrol-hogy-ferje-meg-hazudni-is-kepes-erte.htmlA műsorvezető hosszú ideig küzdött szülés utáni depresszióval, és néha még mindig nehéz anyaként és feleségként is helytállnia. Család--Harmadik gyermekét várja Katalin hercegné?http://www.life.hu/csalad/20160211-katalin-hercegne-allitolag-harmadik-gyermeket-varja.htmlCsak vizet, mást semmit sem ivott Vilmos herceggel való randiestjén, ami egyes feltételezések szerint nem jelenthet mást, mint hogy útban van a harmadik királyi bébi. Család--Gyermeket vár Orbán Viktor lányahttp://www.life.hu/csalad/20160211-orban-viktor-legidosebb-lanya-orban-rahel-gyermeket-var.htmlOrbán Ráhel állítólag már a negyedik, vagy az ötödik hónapban van. CsaládMTI/Beliczay LászlóCuki fotó! Michael Bublé pár hetes kisbabájával bújik összehttp://www.life.hu/csalad/20160210-michael-buble-enekes-par-hetes-kisbabajaval-kozos-kepet-posztolt-facebookra.htmlAz énekes megosztott egy bensőséges fotót legkisebb gyermekével. Idilli pillanatukba engedett betekintést! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.