Harag, viszály, elhidegülés - Sztárok, akik eltávolodtak szüleiktől

gyerekek sztárok szülők Brie Larson Angelina Jolie elhidegülés Macaulay Culkin Eminem Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak, akik nem ismerik vér szerinti szüleiket, vannak, akik jobban örülnének, ha nem ismernék őket, és vannak olyan hírességek is - most közülük válogattunk -, akik az évek során elhidegültek az anyukától vagy apukától. 

Brie Larson

A szoba című filmért Oscar-díjra jelölt színésznő egy 2016-os, Elle-nek adott interjúban elmesélte, hogy saját gyermekkori élményeit hívta segítségül a szerep eljátszásához. Elmondta, hogy mindössze 10 éves volt, mikor szülei a válás mellett döntöttek, és hogy az elmúlt 10 évben egyszer sem találkozott édesapjával. "Gyerekként próbáltam megérteni a szituációt és apám helyzetét, de úgy érzem, sosem akart igazán szülőként viselkedni" - nyilatkozta a színésznő.

Forrás: AFP

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston és édesanyja, Nancy Dow kapcsolata több évtizede ingatag lábakon áll, az örömanya még a nyáron tartott Aniston–Theroux-esküvőre sem kapott meghívást. Kapcsolatukban a legnagyobb törést az az 1999-ben megjelent könyv jelentette, amit Nancy írt Jennifer magánéletéről, „From Mother and Daughter to Friends: A Memoir" címmel. A könyv Anistonnak máig egy kínos és fájó pont, nem mintha kapcsolatuk ezt megelőzően olyan fényes lett volna. Egy interjúban ugyanis azt nyilatkozta, hogy édesanyja gyerekként sem bánt vele kesztyűs kézzel: "Mindig kritikus volt velem. Ő modell volt, káprázatos és lenyűgöző. Én soha nem voltam ilyen, és ő ezt nehezen fogadta el."

Forrás: AFP/Mark Davis

Angelina Jolie

Angelina Jolie édesanyja, Marcheline Bertrand és apja, John Voight 1976-ban váltak el, Angelinát és bátyját az édesanyjuk nevelte tovább, apjával való viszonya pedig szinte véglegesen megromlott. Bár jó néhány évvel később mindketten tettek néhány lépést a békülés érdekében - a 2001-es Lara Croft-filmben például együtt szerepeltek -, de egy évvel később Jolie mégis kérelmet nyújtott be a névváltoztatásra, hogy elhagyhassa apja vezetéknevét. Kapcsolatuk a mai napig sem javult sokat.

Forrás: AFP

Macaulay Culkin

Az egykori Kevin McCallister bonyodalma a szüleivel egészen a 90-es évekig nyúlik vissza. Culkin mindössze 15 éves volt, mikor legálisan függetlenedett a családjától, mert úgy érezte, szülei ki akarják semmizni a színészkedéssel szerzett vagyonából. Még ugyanebben az évben szülei el is váltak, viszonya az édesapjával és édesanyjával máig nem rendeződött.

Forrás: AFP/Ethan Miller

Eminem

Eminem apja elhagyta a családot, amikor a rapper még csak 18 hónapos volt, ezután az anyja egyedül nevelte. Később az anyjával is megromlott a kapcsolata, mivel a mama nem örült túlságosan, hogy Eminem a The Slim Shady című nagylemezén szereplő több számában is említést tesz róla, nem pozitív értelemben. Annyira nem örült neki, hogy 1999-ben 10 millió dollárra perelte fiát rágalmazásért. A viszonyuk egészen 2013-ig nem rendeződött, ám a Headlights című dalában a rapper bocsánatot kért édesanyjától.

Forrás: AFP/Christopher Polk

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.