Megosztja a kommentelőket Berki Krisztián és lánya fényképe

puszi Facebook Berki Natasa Zselyke szülő Nánási Pál kommentelők család Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg egyesek szerint teljesen elfogadott dolog, ha egy szülő szájon puszilja gyermekét, addig mások mélyen elítélték tettéért – és ennek hangot is adtak Facebookon.

Mint a Life.hu megírta, Berki Krisztián és kislánya, Natasa Zselyke a minap Nánási Pál műtermében járt. Az itt készült fényképen, amelyet ide kattintva nézhetsz meg, a műsorvezető szájra adott puszit 2 éves gyermekének. A kommentelők természetesen nem hagyták szó nélkül.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Volt, aki felháborodásának adott hangot:

"Az ilyen dolgokból következik kamaszkorban a félreértés. Azt hiszi a gyerek, hogy ez a természetes!" (Berki Krisztián/Facebook)

"Szerintem sok szülő szájon csókolja a gyermekét, én nem hiszem, hogy ez kihatna a felnőttkorára. Viszont ez a kép borzasztó, tényleg olyan, mintha smárolnának!" (Berki Krisztián/Facebook)

"A szülő ne adjon szájra puszit a gyereknek! Rengeteg más helyen lehet puszilgatni a gyereket." (Nánási Pál/Facebook)

Mások szerint azonban semmi különös nincs abban, hogy egy szülő ekképpen fejezi ki szeretetét gyermeke számára:

"Az a beteg, aki erre azt írja, hogy csókolozás... vagy nincs gyereke, vagy sose volt ilyen mély kapcsolata vele ... én is adtam a gyerekemnek a szájára, amikor kicsi volt. Ebben semmi különös nincs. És főleg nem beteg dolog." (Berki Krisztián/Facebook)

"Amúgy szerintem úgy nevelik a gyermeküket ahogy csak jól esik, nem hinném, hogy bármilyen jelleggel kihatna a kislányra, mert nagyon szeretik, imádják és ez a legfontosabb." (Berki Krisztián/Facebook)

"Szerintem nagyon gyönyörűek így együtt.. :)) egyáltalán nem borzasztó, sőt, megható egy pillanat." (Berki Krisztián/Facebook)

A Life.hu olvasóinak nagy része (eddig 41 %-a) nem ért egyet a szülő-gyerek szájra adott puszijával. Te mit gondolsz erről a kérdésről? Szavazz alább:

Mi a véleményed a szülő és gyermeke közti szájra adott puszikról?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.