Elképesztő! Jennifer Anistonnak kisbabája lesz?

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk -
baba csecsemő Justin Theroux család Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Aniston és férje, Justin Theroux már nagyon régóta szeretnének kisbabát, és lehet, hogy most teljesül a vágyuk, és örökbefogadnak. 

Jennifer Aniston és Justin Theroux alig több, mint fél éve házasodtak össze, ám a pletykák szerint nem zökkenőmentes a kapcsolatuk. Nemrég olyan híresztelések is szárnyra kaptak, hogy Jennifer nem érzi jól magát a házasságában,

magányos és boldogtalan, mert férje folyamatosan dolgozik.

Lehet, hogy nemsokára megérkezik a gólya Jenniferékhez Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk

Ezért is vágyik Jennifer nagyon egy kisbabára. Állítólag, bár belevágtak a babaprojektbe, de nem jött össze, ezért úgy tűnik, hogy adoptálnak egy kisbabát.

A házaspár egyik ismerőse szerint Jenniferék már felvették a kapcsolatot egy árvaházzal,

és elindították az örökbefogadást.

"Jen már kezdett megbarátkozni azzal, hogy soha nem lesz gyereke, bár nagyon sajnálta. Most viszont elképesztően boldog, hogy mégis anyuka lehet”mesélte a bennfentes.

Drukkolunk nekik, és alig várjuk, hogy a kis Aniston-babáról írhassunk!

Gáspár Laci még nem heverte ki édesapja haláláthttp://www.life.hu/csalad/20160218-gaspar-laci-nem-heverte-ki-apja-halalat-elete-vegeig-haragudni-fog-magara.htmlAz énekest máig lelkiismeret-furdalás gyötri, amiért nem tudott érzelmileg közel kerülni az apjához. CsaládOrigoGombos Edina kisfia a meleg homokban teszi meg az első lépéseithttp://www.life.hu/csalad/20160218-gombos-edina-musorvezeto-kisfia-a-meleg-homokban-teszi-meg-az-elso-lepeseit.htmlMint ismeretes, Gombos Edina Floridába költözött a családjával, ahol nagyon boldogok. A műsorvezető most újabb csodás fotókat tett közzé tengerentúli életükről.Család--Szívszorító fotót posztolt fiáról Madonnahttp://www.life.hu/csalad/20160217-madonna-instagramra-posztolt-szivszorito-kepet-rocco-fiarol.htmlAz énekesnő hónapok óta nem látta Rocco nevű gyermekét. Instagramon emlékezik a boldogabb időkre. CsaládOrigoA transznemű Briella kétségbeesetten próbált lánnyá válnihttp://www.life.hu/csalad/20160217-briella-transznemukent-szuletett-es-megprobalta-leszakitani-a-peniszet.htmlA kislány folyamatosan frusztrált és szomorú volt attól, hogy fiúként kell élnie. A szorongása miatt pedig drámai lépésekre szánta el magát a gyermek. Család--Újdonsült apuka vagy? Vegyél példát Mark Zuckerbergről!http://www.life.hu/csalad/20160215-mark-zuckerberg-apaszabadsag-ki-maradjon-otthon-a-gyerekkel.html2004-ben megalapította a Facebookot, az egyre sikeresebb startup kedvéért otthagyta a Harvardot, és 11 év alatt az Egyesült Államok 10 leggazdagabb embere közé küzdötte fel magát. Üzleti sikereit az egész világ ismeri, azt azonban kevesen gondolnák róla, hogy magánéletében Mark Zuckerberg egy odaadó édesapa, aki remekül egyensúlyozik családi élete és karrierje között. CsaládOrigoDavid Beckham és kislánya fotójától te is elolvadszhttp://www.life.hu/csalad/20160216-david-beckham-es-csaladja-tokeletes-a-kis-harper-apa-szeme-fenye-cuki-fotok.htmlA világhírű labdarúgóról és családjáról szinte sosem készülnek rossz képek. Ez nem véletlen, hiszen bátran mondhatjuk, hogy náluk tökéletesebb külsejű család nem is létezik a sztárvilágban. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.