vásárlás színésznő Julia Roberts gyerekek család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 48 éves színésznő igazi mintaanya, és nem sajnál egyetlen másodpercet sem a gyermekeivel tölteni. Most egy plázában kapták őket lencsevégre, ahogy éppen bevásároltak.

Julia Robertset nem lehet gyakran együtt látni családjával: a színésznő valószínűleg minden követ megmozgat, hogy megkímélje három gyermekét a rivaldafénytől. Ikerfiai, Hazel és Phinnaeus már 12 évesek, legkisebb gyermeke Henry pedig 9 éves.

Forrás: NORTHFOTO/ROL/X17online.com/Fk-Rol/X17online.Com

Íme, 5 kedvenc filmes idézetünk Julia Robertstől

Együtt nevettünk, sírtunk, izgultunk vele, irigyeltük a ruháit, a pasijait, a tökéletes megjelenését. Íme, néhány filmes idézet tőle!
Vajtó Lajos: "A kislányom az édesanyám reinkarnációja" http://www.life.hu/csalad/20160223-fesus-nelly-kislanya-tobb-dologban-is-tiszta-nagymamaja-hisznek-a-spiritualis-dolgokban.htmlFésűs Nellyvel közös gyermeke az idő előrehaladtával egyre több dologban hasonlít az elhunyt asszonyra. Bár a pár eddig nem hitt az ezotériában, most egyre jobban érdeklik őket a téma. Család--Élve elégette terhes barátnőjét egy férfi, mert nem akart apa lennihttp://www.life.hu/csalad/20160222-elve-elegette-terhes-baratnojet-egy-ferfi-mert-nem-akart-apa-lenni.html14 évet kapott az a német állampolgárságú férfi, aki élve elégette nyolc hónapos terhes kedvesét, Maira Peinert.Család--Pamela Anderson: "Szeretek átlagos háziasszony lenni"http://www.life.hu/csalad/20160222-pamela-anderson-palacsintat-sut-a-gyerekeinek-imad-haziasszony-lenni-a-szineszno.htmlA színésznő az utóbbi időben egyre kevesebbet szerepel reflektorfényben, és ennek több oka is van. Elmondása szerint szereti, hogy hétköznapi életet élhet. Család--Bochkor Gábor: "Andi toleráns, akkor is, ha bent akarok aludni a városban..."http://www.life.hu/csalad/20160221-bochkor-gabor-elmondta-varkonyi-andi-tolerans-vele.htmlAmióta Várkonyi Andi a társa, "jófiú" lett Bochkor Gábor. Állítja, nem kell magára erőltetnie, ez az ő esetében már belülről fakad. CsaládOrigoElolvadtak a kommentelők Pirner Alma kisfiátólhttp://www.life.hu/csalad/20160219-pirner-alma-rudtancos-szoke-kisfiaval-alennel-cukiskodott.htmlA rúdtáncos édes pici fiával szelfizett, majd megmutatta követőinek a végeredményt. CsaládOrigoMegosztja a kommentelőket Berki Krisztián és lánya fényképehttp://www.life.hu/csalad/20160218-berki-krisztian-musorvezeto-es-kislanya-natasa-zselyke-fenykepe-megosztja-a-kommenteloket.htmlMíg egyesek szerint teljesen elfogadott dolog, ha egy szülő szájon puszilja gyermekét, addig mások mélyen elítélték tettéért – és ennek hangot is adtak Facebookon. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.