Sokat hízott második terhessége alatt Kelly Clarkson

terhesség Kelly Clarkson babavárás hízás énekesnő American Idol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2002-es American Idol győztese a minap a kaliforniai Disneylandbe látogatott el kislányával, ahol szinte alig lehetett ráismerni.

Kelly Clarkson tavaly októberben jelentette be egy Los Angeles-i koncertje alatt, hogy második gyermekét hordja a szíve alatt. Hogy pontosan mennyi ideje van hátra még a terhességéből, nem tudni, a nemrég róla készült képek tanúsága szerint azonban valószínűleg már csak pár hét van hátra második gyermeke születéséig.

Kelly, akit hamarosan az American Idol zsűriszékében láthatnak viszont a rajongók, a jelek szerint sokat felszedett a babavárás ideje alatt - bár valószínűleg ő sem így tervezte, a terhesség alatt felszedett túlsúly ugyanis komoly egészségügyi problémákat okozhat mind a babának, mind pedig az édesanyának. Erről bővebben itt olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.