Mark Zuckerberg kislánya nem Facebookozhat

Forrás: Facebook/Mark Zuckerberg -
Facebook kislány közösségi oldal használat tilalom Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki gondolná, hogy a közösségi oldal alapítója éppen gyermekét tiltaná az általa kitalált oldaltól.

Mark Zuckerberg kislánya 13 koráig nem használhatja a legnépszerűbb oldalt, mivel a Facebook alapítója nem akarja megszegni a saját maga által hozott szabályt, miszerint, a Facebookot 13 éves kor alattiak nem használhatják.

Forrás: Facebook/Mark Zuckerberg

„Nem lenne etikus, ha éppen az szegné meg a szabályt, aki vezeti a vállalatot" – mondta a Bildnek a világ egyik legsikeresebb embere, Mark Zuckerberg.

Monica Lewinsky sem hagyta ki az Oscar partithttp://www.life.hu/sztarok/20160229-monica-lewinsky-bill-clinton-szeretoje-feltunt-az-oscar-utani-bulin.htmlBill Clinton egykori szeretője hosszú időre visszavonult a nyilvánosság elől, de az Oscar bulit nem tudta kihagyni. TV + Sztárok--Ilyen gusztustalan dolog még nem történt élő adásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160229-elo-adasban-csoppent-el-az-nbc-riportere.htmlEz aztán a profizmus! Az NBC riporterének élő adásban kezdett el csöpögni az orra, de ez sem akadályozta meg abban, hogy végezze a munkáját. TV + Sztárok--"Csodás kis csajos autó" - Luxusautót villantott a Barátok közt jócsaja, Nyári Diahttp://www.life.hu/sztarok/20160228-nyari-diana-a-baratok-kozt-sorozat-jocsaja-luxusautot-villantott-gaspar-evelin-modra.htmlNyári Diána, akinek kebleit legutóbb kollégája, Józan László vette célba, újabb fotót tett közzé nyilvános Instagram-oldalán.TV + Sztárok--"Sickratman megtanított rá, hogy kérni nem is olyan gáz. És az sem gáz, ha az ember nem dolgozik"http://www.life.hu/sztarok/20160228-sickratman-penzt-kert-a-facebookon.htmlAhogy megírtuk, Sickratman, a Belga alapítója a Facebookján tette közzé siralmas anyagi helyzetét és számlaszámát. A zenész 3 és fél millió forinttal lett gazdagabb, ami sokaknál kiverte a biztosítékot. Nem hagyta szó nélkül a történteket egy fiatal mozgássérült férfi sem, akinek bejegyzését azóta rengetegen megosztották. TV + SztárokOrigoOláh Gergő: "Győzött a jó"http://www.life.hu/sztarok/20160228-olah-gergo-ezert-nem-nyert-szerinte-a-dalban.htmlOláh Gergő ugyan nem nyerte meg A Daltűsort, de egyáltalán nem szomorkodik, mint mondta, az útjukon haladnak tovább. TV + Sztárok--Kállay-Saunders András: "Csalódtak bennem az emberek"http://www.life.hu/sztarok/20160228-kallay-saunders-andras-szerint-csalodtak-benne-az-emberek.htmlAhogy írtunk róla, hanghiba volt A Dalban Kállay-Saundersék fellépése alatt, így kétszer is előadhatták a számot. Ám másodszorra sem sikerült jól. Az énekes a Life.hu riporterének mesélt arról, mi volt a baj, és miként élte meg a történteket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.