Oscar-gála Oscar-díj terhesség Kate Winslet Brie Larson Cate Blanchett várandósság gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy árulkodó mozdulat miatt most az egész világ egyet találgat: újra terhes párjától, Ned Rockandrolltól a színésznő?

Állítják: úton van a negyedik baba Kate Winsletéknél. A színésznő, aki legjobb női mellékszereplő kategóriájában indult az Oscar-díjért, hasát Cate Blanchett simogatta meg - és ezzel elindult a pletykalavina, amely szerint Kate a gálán jelentette be az őt körülvevő kolléganőinek, hogy terhes.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter

A TMZ egyik forrása szerint azonban szó sincs ilyesmiről: Cate Blanchett mindössze Kate ruhájának különleges anyagát tapogatta meg. Kate Winslet harmadik gyermeke, Bear 2013-ban született meg a színésznő jelenlegi párjától, Ned Rockandrolltól.

Először mutatta meg nemrég született kisfiát Tyra Banks szupermodellhttp://www.life.hu/csalad/20160215-tyra-banks-szupermodell-eloszor-mutatta-meg-kisfiat-york-banks-aslat.htmlGyönyörű anya-fia fotót osztott meg 18 napos gyermekéről a 42 éves szupermodell. CsaládOrigoSokat hízott második terhessége alatt Kelly Clarksonhttp://www.life.hu/csalad/20160226-kelly-clarkson-enekesno-masodik-terhessege-alatt-nagyon-meghizott.htmlA 2002-es American Idol győztese a minap a kaliforniai Disneylandbe látogatott el kislányával, ahol szinte alig lehetett ráismerni. CsaládNorthfoto"Várom, hogy legyen egy kis drámázás" - Vilmos már előre fél Sarolta kamaszkorátólhttp://www.life.hu/csalad/20160229-vilmos-herceg-kislanyarol-charlotte-hercegnorol-beszelt.htmlA 9 hónapos hercegnő tüneményes, de Vilmos sem naív: jól tudja, néhány év múlva micsoda tortúra vár majd rá. CsaládOrigoMagánnyomozóval figyelteti 15 éves fiát Madonnahttp://www.life.hu/csalad/20160209-madonna-enekesno-magannyomozoval-figyelteti-15-eves-fiat-roccot.htmlA világhírű énekesnő nagyon aggódik legidősebb fiáért, Roccóért, aki jelenleg Madonna egykori férjével, Guy Ritchie-vel él Londonban. Család--Cuki fotót osztott meg kisfiáról Dundikahttp://www.life.hu/csalad/20160209-majka-es-dundika-kisfia-marian-cuki-fenykepe.htmlAz egykori playmate Instagram-oldalán mutatta meg, mennyire szereti kutyáját a kis Marián. Család--Kovács Patrícia a szoptatásról: "Ha este össze akar velem bújni, akkor összebújunk"http://www.life.hu/csalad/20160211-kovacs-patricia-szineszno-a-szoptatasrol-beszelt.htmlA magyar színésznő D. Tóth Kriszta műsorában beszélt nyíltan 2 éves kislányáról és a szoptatásról. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.