Anyák napja immár kétgyerekes anyukaként: így ünnepel majd Katalin hercegné

Anglia anyák napja ünneplés Katalin hercegné hagyomány gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez lesz a hercegné első olyan anyák napi ünnepe, amelyet két csemetéje, György herceg és Sarolta hercegnő köreiben tölthet.

A magyar szokásokkal ellentétben Angliában és Írországban az édesanyák ünneplése nagyböjt negyedik vasárnapjára, vagyis idén március 6-ra esik. A brit királyi családnál különleges lesz ez a nap, hiszen Katalin hercegné először töltheti az anyák napját két gyermekével, György herceggel és a tavaly született Sarolta hercegnővel.

Forrás: Facebook/The British Monarchy
Anyaszült meztelenül szelfizett a nagyon terhes focistafeleség, Terricka Cromartiehttp://www.life.hu/csalad/20160218-terricka-cromartie-focistafeleseg-terhesen-anyaszult-meztelenul-szelfizett.htmlKim Kardashian után szabadon. Az amerikaifutball-sztár Antonio Cromartie felesége 6 hónapos terhespocakkal fényképezte le magát egy szál semmiben. CsaládOrigo"Várom, hogy legyen egy kis drámázás" - Vilmos már előre fél Sarolta kamaszkorátólhttp://www.life.hu/csalad/20160229-vilmos-herceg-kislanyarol-charlotte-hercegnorol-beszelt.htmlA 9 hónapos hercegnő tüneményes, de Vilmos sem naív: jól tudja, néhány év múlva micsoda tortúra vár majd rá. CsaládOrigoÚton a baba? Kate Winslet tisztázta a terhességéről szóló hírekethttp://www.life.hu/csalad/20160302-kate-winslet-szineszno-a-terhessegerol-szolo-hireket-cafolta.htmlAz Oscar-díjátadón készült gyanús fotója után mindenkit csak egy érdekel: negyedik gyermekét várja a brit színésznő? Kate Winslet nemrég maga öntött tiszta vizet a pohárba. Család--Milyen kisfiú valójában György herceg? Most kiderülthttp://www.life.hu/csalad/20160216-gyorgy-herceg-beszedes-es-nagyon-okos-kisfiu.htmlA 2 éves kis hercegről egyik rokona, Sophie Winkleman színésznő beszélt a brit Hello! magazinnak. Család--Harmadik gyermekét várja Katalin hercegné?http://www.life.hu/csalad/20160211-katalin-hercegne-allitolag-harmadik-gyermeket-varja.htmlCsak vizet, mást semmit sem ivott Vilmos herceggel való randiestjén, ami egyes feltételezések szerint nem jelenthet mást, mint hogy útban van a harmadik királyi bébi. Család--Kovács Patrícia a szoptatásról: "Ha este össze akar velem bújni, akkor összebújunk"http://www.life.hu/csalad/20160211-kovacs-patricia-szineszno-a-szoptatasrol-beszelt.htmlA magyar színésznő D. Tóth Kriszta műsorában beszélt nyíltan 2 éves kislányáról és a szoptatásról. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.