Szülei is elkísérték DiCapriót az Oscar-gálára

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
hasonlóság szülők Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leonardo DiCaprio édesapja nem sokszor jelenik meg neves eseményeken, így volt ez egészen az Oscar-díjátadóig, ahol végre ő is megjelent.

DiCaprio szülei is megjelentek a 88. Oscar-gálán, bár nem együtt, ugyanis a színész egyéves korában elváltak, amiután DiCaprio többnyire anyjával élt. Most mindkét szülő a saját randipartnerével érkezett. De így is választ kaphatunk arra a kérdésre, hogy

vajon kire hasonlít ez a gyerek?

Leonardo anyja és a randipartnere Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Dcap

DiCaprio édesapja egyébként George DiCaprio, aki underground képregényrajzolóként és -forgalmazóként kereste kenyerét, illetve édesanyja, Irmelin Indenbirken, egykor jogi titkárnő volt, de több munkát is vállalt, hogy eltartsa a a fiát.

Leonadro édesapja és randija Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Rolo
A családja csak az Oscar-gálán tudta meg, hogy megerőszakolták Lady Gagáthttp://www.life.hu/csalad/20160302-szexualisan-zaklattak-lady-gagat-de-ezt-csak-az-oscar-utan-mondta-el-a-csaladjanak.htmlLady Gaga rokonai az Oscar-díjátadón tudták meg, hogy az énekesnőt 10 éve megerőszakolták. Család--Gyerekek, akik a rejtőzés mesterei, vagy mégsem?http://www.life.hu/csalad/20160302-gyerekek-akik-imadnak-bujocskazni.htmlHa a cím ellenére sem látsz egyetlen gyereket sem ebben a cikkben, akkor az csak azért van, mert ezek a csöppségek tényleg profik a bújócskázásban. Család--Megdöbbentő! A szülők fotókon reptetik kisbabájukathttp://www.life.hu/csalad/20160219-egy-hazaspar-szarnyakat-adott-kislanyuknak-es-tenyleg-repul.htmlNemcsak Emilia született meg, hanem a kicsi főszereplésével egy rendkívül bájos és ötletes fotósorozat is, amiken úgy tűnik, mintha a kislány a levegőben repkedne. Az ötletgazdák a szülei, a végeredmény pedig minden képzeletet felülmúl. CsaládOrigoEgy apuka egyéves lányával együtt lefutotta a félmaratonthttp://www.life.hu/csalad/20160218-felmaratont-nyert-a-babakocsival-futo-apuka.htmlEgy férfinak nem kell felhagynia álmaival és hobbijaival, csak azért mert gyermeke született. Bizonyítja ezt Calum Neff is, aki egyéves kislányával futotta le a félmaratont, és elsőként értek a célba. Na jó, a kislány lehet, hogy végigaludta, mivel végig egy babakocsiban feküdt. Család--Egy apuka egyéves lányával együtt lefutotta a félmaratonthttp://www.life.hu/csalad/20160218-felmaratont-nyert-a-babakocsival-futo-apuka.htmlEgy férfinak nem kell felhagynia álmaival és hobbijaival, csak azért mert gyermeke született. Bizonyítja ezt Calum Neff is, aki egyéves kislányával futotta le a félmaratont, és elsőként értek a célba. Na jó, a kislány lehet, hogy végigaludta, mivel végig egy babakocsiban feküdt. Család--Kanye West családja miatt dobott le egy netes bombáthttp://www.life.hu/csalad/20160211-kanye-west-harcol-a-pumaval-kyle-jenner-miatt.htmlAz egyik világhírű sportmárka arca, Kanye West eléggé bepörgött, amikor megtudta, hogy sógornője, Kylie Jenner leszerződött az egyik konkurenciához. A rapper egy Twitter-bejegyzésben szólt be a cégnek, és robbantott egy olyan bombát, ami már most elég nagyot szólt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.