Caramel felesége, Szilvi nem akar celebfeleség lenni

Forrás: facebook/Caramel -
Caramel tervezés feleség ismerkedés cipő celeb Szilvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű, egzotikus lány saját karrierjét építgeti, mert amellett, hogy Caramelt mindenben támogatja, saját egzisztenciát szeretne.

Szilágyi Szilvinek, Caramel feleségének mindenapjait egyelőre Szofit nevelése tölti ki, mellette pedig babacipőket tervez, amiben egyre sikeresebb – írja a Story.

Forrás: facebook/Caramel

„Nem gondolom, hogy azért, mert a párom híres, nekem is minden automatikusan jár. Én a saját tudásommal szeretnék előbbre jutni, nem akarok celebfeleség lenni, igaz, eddig meghúzódtam a háttérben, sosem akartam szerepelni" – mondta Szilvi, aki arról is vallott, hogy egy liftben ismerkedtek meg Caramellel.

„Ferivel egy pláza liftjében pillantottuk meg egymást. Reflexszerűen kicsúszott a számon egy helló. Miután kiszálltam a liftből, hallottam, hogy valaki lohol utánam, Caramel barátja volt az, keresett, hogy megkérdezze a nevemet. Feri másnap már be is jelölt a közösségi oldalon" – mosolygott Szilvi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.