Apuci kicsi lánya: cuki fotót osztott meg szeme fényéről David Beckham

fénykép David Beckham fotó Harper Seven Beckham kislány család mez futballsztár foci Victoria Beckham gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak maga az apuka olvadozott Harper Seventől, hanem az exfutballsztár Instagram oldalának követői is.

Köztudott, hogy David Beckhamet szoros és szép emlékek fűzik a hetes számhoz: annak idején a Manchester Unitedban ő viselte a hetes számú mezt, amely a visszavonulása után is az ő száma maradhatott.

Forrás: Instagram/David Beckham

Szerencseszáma pedig később Victoria Beckhamtől született kislánya nevében is visszaköszönt: nem véletlenül kapta a csöppség a Harper után a Seven (magyarul: hét) nevet. Nem csoda tehát, hogy az egykori futballsztár, akit Tommy Hilfiger az évszázad férfimodelljének kiáltott ki, teljesen elolvadt, amikor meglátta, hogy 4 éves kislánya az ő régi manchesteres mezének aprócska másolatában készülődött az alváshoz.

Megosztja a kommentelőket Berki Krisztián és lánya fényképehttp://www.life.hu/csalad/20160218-berki-krisztian-musorvezeto-es-kislanya-natasa-zselyke-fenykepe-megosztja-a-kommenteloket.htmlMíg egyesek szerint teljesen elfogadott dolog, ha egy szülő szájon puszilja gyermekét, addig mások mélyen elítélték tettéért – és ennek hangot is adtak Facebookon. CsaládOrigoBélyegre kerül Svédország kis hercegnője, Esztellahttp://www.life.hu/csalad/20160302-esztella-hercegno-edesanyjaval-viktoria-koronahercegnovel-es-karoly-gusztav-kirallyal-egy-belyegen.htmlMár elkészültek a svéd királyi család legújabb képei, amelyek hamarosan bélyeg formájában lesznek kaphatók. CsaládOrigoBabát vár a 40 éves Kate Winslet?http://www.life.hu/csalad/20160301-kate-winslet-szinesznorol-allitjak-hogy-a-negyedik-gyermeket-varja.htmlEgy árulkodó mozdulat miatt most az egész világ egyet találgat: újra terhes párjától, Ned Rockandrolltól a színésznő? Család--Otthonszülést tervez Viktória svéd koronahercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20160216-viktoria-sved-koronahercegno-otthonszulest-tervez.htmlSvédország jövőbeli uralkodónője a hírek szerint saját otthonában, a Hala-palotában tervezi második gyermeke világrajövetelét. Család--Angelina Jolie: "Soha nem akartam gyereket"http://www.life.hu/csalad/20160218-angelina-jolie-szineszno-es-rendezo-soha-nem-akart-gyereket.htmlAz Oscar-díjas színésznő egy nemrég adott interjújában őszintén beszélt arról, mi miatt döntött úgy, hogy gyereket vállal. Család--Otthonszülést tervez Viktória svéd koronahercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20160216-viktoria-sved-koronahercegno-otthonszulest-tervez.htmlSvédország jövőbeli uralkodónője a hírek szerint saját otthonában, a Hala-palotában tervezi második gyermeke világrajövetelét. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.