Megszületett Viktória hercegnő második gyermeke

kisfiú gyermek Viktória svéd királyi hercegnő megszületés Svédország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis hercegnek örülhetnek a svédek: kedd este megszületett Viktória koronahercegnő és férje, Dániel herceg második gyermeke, aki kisfiú lett. 

Megszületett Svédország sorban harmadik trónörököse: Viktória hercegnő és Dániel herceg második gyermeke a híresztelésekkel ellentétben nem a királyi palotában, hanem a stockholmi Karolinska Egyetemi Kórházban jött világra helyi idő szerint kedd este.

Forrás: AFP

A kis herceg születésének hírét csak rá egy napra jelentették be. A palota szerint a szülés alatt végig jelen volt Viktória férje, Dániel herceg, és a hercegnő is és a kis trónörökös is remekül vannak. A gyermek nevét egyelőre nem árulták el. Viktória hercegnő és Dániel herceg első gyermeke, a kis Esztella hercegnő 2012 februárjában született meg.

Bélyegre kerül Svédország kis hercegnője, Esztellahttp://www.life.hu/csalad/20160302-esztella-hercegno-edesanyjaval-viktoria-koronahercegnovel-es-karoly-gusztav-kirallyal-egy-belyegen.htmlMár elkészültek a svéd királyi család legújabb képei, amelyek hamarosan bélyeg formájában lesznek kaphatók. CsaládOrigoElőször mutatta meg nemrég született kisfiát Tyra Banks szupermodellhttp://www.life.hu/csalad/20160215-tyra-banks-szupermodell-eloszor-mutatta-meg-kisfiat-york-banks-aslat.htmlGyönyörű anya-fia fotót osztott meg 18 napos gyermekéről a 42 éves szupermodell. CsaládOrigoApuci kicsi lánya: cuki fotót osztott meg szeme fényéről David Beckhamhttp://www.life.hu/csalad/20160303-david-beckham-exfutballsztar-es-ferfimodell-cuki-fotot-osztott-meg-lanyarol-harper-sevenrol.htmlNem csak maga az apuka olvadozott Harper Seventől, hanem az exfutballsztár Instagram oldalának követői is. Család--Pszichológushoz küldené gyermekeit Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20160218-katalin-hercegne-pszichologushoz-kuldene-gyermekeit-gyorgy-herceget-es-charlotte-hercegnot.htmlCambridge hercegnéje ha úgy látja szükségét, nem habozna szakszerű segítséget kérni gyermekeinek. Család--Milyen kisfiú valójában György herceg? Most kiderülthttp://www.life.hu/csalad/20160216-gyorgy-herceg-beszedes-es-nagyon-okos-kisfiu.htmlA 2 éves kis hercegről egyik rokona, Sophie Winkleman színésznő beszélt a brit Hello! magazinnak. Család--Nem Norbi az egyedüli legfontosabb férfi Rubint Réka életébenhttp://www.life.hu/csalad/20160223-rubint-reka-fitneszlady-eleteben-nem-ferje-schobert-norbert-a-legfontosabb-ember.htmlA fitneszlady közösségi oldalán vallotta be követőinek, hogy férjén kívül ki az, akinek rengeteget köszönhet, és aki nélkül nem tartana ott, ahol most van. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.