Victoria Beckham is csak egy átlagos anya: Itt a bizonyíték!

édesanya Brooklyn Beckham fotó Victoria Beckham születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőből lett üzletasszony egy közös fotóval köszöntötte fel legidősebb fiát a születésnapja alkalmából. A bejegyzésen jól látható, hogy Victoria teljesen hétköznapian állt a kamera elé. 

Bár ritkán látni így David Beckham mindig dögös feleségét, a kommentelők szerint most mutatta meg igazán, hogy ő is tud egyszerű édesanyaként kinézni. Az anya-fia szelfi nagyon bájosra sikeredett, és rögtön el is nyerte a rajongók tetszését. A büszke édesapa szintén egy megható fotóval emlékezett meg Brooklyn Beckham születésnapjáról, melyet ide kattintva megtekinthetsz!

Forrás: Instagram/victoriabeckham
Egy apuka őrült ötlete: tetováltatni akarja a kisbabáithttp://www.life.hu/csalad/20160305-egy-apuka-tetovaltatni-akarja-az-ikreit.htmlEgy netes fórumon kért segítséget egy kétségbeesett apuka, mert nem tudja megkülönböztetni az ikreit. Végső elkeseredettségében jött az ötlet, hogy tetoválást rakat a kisbabáira. CsaládThinkstockRyan Reynolds először mutatta meg kislányát a világnakhttp://www.life.hu/csalad/20160303-ryan-reynolds-eloszor-mutatta-meg-kislanyat-a-vilagnak.htmlBlake Lively és Ryan Reynolds kislányát most először csodálhatta meg a világ, bár ez is inkább egy lesifotósnak hála, mivel a pár annyira óvja a magánéletét a nyilvánosságtól. Család--Miklósa Erika állítja, örökbe fogadott kislánya rá hasonlíthttp://www.life.hu/csalad/20160304-miklosa-erika-operaenekes-allitja-orokbefogadott-kislanya-ra-es-ferjere-hasonlit.htmlAz operaénekes egyetért azzal a feltételezéssel, hogy ami a szülő és a gyermek közötti hasonlóságot illeti, 10-20 százalékot tesz ki a genetikai örökség, a többi tulajdonság pedig még testi szinten is formálható. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huJövőbeli gyerekeiről beszélt Puskás Petihttp://www.life.hu/csalad/20160303-puskas-peti-enekes-jovobeli-gyerekeirol-beszelt.htmlA népszerű magyar énekest a Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté faggatta arról, mivel fogja etetni a még meg nem született gyermekeit. Család--Apuci kicsi lánya: cuki fotót osztott meg szeme fényéről David Beckhamhttp://www.life.hu/csalad/20160303-david-beckham-exfutballsztar-es-ferfimodell-cuki-fotot-osztott-meg-lanyarol-harper-sevenrol.htmlNem csak maga az apuka olvadozott Harper Seventől, hanem az exfutballsztár Instagram oldalának követői is. Család--Fúzió - Ízek egybeolvadása, konyhák egyesülésehttp://www.life.hu/csalad/20160229-erdekessegek-a-fuzios-konyhakrol.htmlA fúziós konyha kifejezés viszonylag új keletű, kialakulása viszont több száz évre nyúlik vissza. Nem is gondolná az ember, mennyi közkedvelt fogást köszönhetünk a különböző nemzetek gasztronómiai találkozásának. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.