Elképesztően fitt kismama Csobot Adél - Friss fotó!

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
kinézet Csobot Adél terhesség szülés apás szülés fitt étkezés kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél szebb, mint valaha! A kismama elmondása szerint nagyon jól viseli a terhességet, és sokkal jobban odafigyel a testére, mint előtte. 

A Glamour Woman of The Year sajtótájékoztatóján kaptuk lencsevégre Csobot Adélt, akit a legjobb énekesnő kategóriában szintén jelöltek a díjra. A kismama egyszerűen lenyűgözött minket kinézetével, Adélon ugyanis egy gramm felesleg sincs, nagyon fitt és energikus kismama, aki elmondása szerint sokat is tesz ezért. "Sokkal jobban odafigyelek az étkezésre, mint előtte, és sokkal rendszeresebben is étkezem. Nagyon jól érzem magam a bőrömben, jól viselem a terhességet" - mondta a Life.hu-nak Adél, aki azt is elárulta, Bencével apás szülést terveznek.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Istenes Bence: "Büszke lesz a kisfiam, hogy ilyen gyönyörű anyukája van"

Istenes Bence egész egyszerűen irtó édes. Az RTL Klub műsorvezetője megható üzenettel köszöntötte kedvesét, kisfia édesanyját, Csobot Adélt. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.