Dustin Hoffman élő adásban omlott össze

Forrás: AFP/Jason Merritt -
összeomlás család élő adás Dustin Hoffman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dustin Hoffman egy családfakutató műsorban vendégeskedett. Teljesen összeomlott, amikor meghökkentő információ derült ki egyik őséről.

A Finding Your Roots című műsor vendége volt Dustin Hoffman. A színészt szembesítették dédanyja sorsával. Kiderült, az asszony egyik karját elveszítve, időskori demenciában szenvedve, gyengénlátóként érkezett Amerikába a '30-as években. Azelőtt öt évet töltött egy orosz munkatáborban.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Hoffman ekkor hallotta először a nő történetét, és amikor a műsor házigazdája hősnek nevezte az asszonyt, a színész elsírta magát. Az erről készült videót itt megnézheted:

"Furcsán közeledik a kislányához" - Ezt gondolja az utca embere Berki szájrapuszijárólhttp://www.life.hu/csalad/20160227-berki-krisztian-szajrapuszijarol-kerdezi-az-embereket-vlogoli.htmlSokan felháborodtak Berki Krisztián és kislánya szájrapuszis képén. VlogOli ezúttal ebben a témában faggatta az utca emberét. Kiderült, hogy viszonyulnak a kérdéshez.Család--A legfinomabb medvehagymás receptek egy helyenhttp://www.life.hu/csalad/20160308-a-legfinomabb-medvehagymas-receptek-egy-helyen-fasirt-leves-es-pogacsa.htmlA melengető napsugarak mellett a medvehagyma-szezonért vagyunk leginkább hálásak márciusban. Tegye fel a kezét, aki nem szereti ezt az isteni növényt, amelynek felhasználása a konyhában talán az egyik legsokoldalúbb. Íme, a Life.hu kipróbált, kedvenc és megunhatatlan receptjei. Család--Kisbabát vár a Crystal együttes egykori énekesnője, Lajtai Kati http://www.life.hu/csalad/20160309-lajtai-kati-kisbabat-var-csodasan-fest-a-crystal-egyuttes-egykori-enekesnoje-foto.htmlA 38 éves művésznő a Kismenők mai sajtótájékoztatóján mutatta meg először pocakját a sajtónak. A baba nyáron fog világra jönni. CsaládOrigoOláh Gergő végre megmutatta a kisfiát - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160308-olah-gergo-harmadik-gyermeke-foto-a-kis-csoppsegrol-nonapi-meglepetes.htmlTavaly ősz végén született meg Oláh Gergő harmadik gyereke, Nolen Gergő. Az énekes eddig nem sok fotót osztott meg a csöppségről, most viszont egy közös képpel rukkolt elő. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoLeonardo DiCaprio pénzét is lenyúlta féltestvérehttp://www.life.hu/csalad/20160308-leonardo-dicaprio-feltestvere-adam-farrar-soha-nem-adta-meg-a-penzt-amit-kolcsonkert.htmlA színész mostohatestvére igazi fekete bárány. Szökik a felelősség elől, és még Leónak is tartozik. CsaládOrigoElképesztően fitt kismama Csobot Adél - Friss fotó!http://www.life.hu/csalad/20160308-csobot-adel-friss-foton-mutatta-meg-mennyire-fitt-kismama.htmlCsobot Adél szebb, mint valaha! A kismama elmondása szerint nagyon jól viseli a terhességet, és sokkal jobban odafigyel a testére, mint előtte. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.