Tudtad? Erzsébet királynő ki nem állhatta Camilla hercegnét

Forrás: AFP/Thomas Bregardis -
házasság Erzsébet királynő párkapcsolat Károly herceg család Camilla hercegné szerető Camilla Parker Bowles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Camilla Parker Bowles számára hosszú út vezetett addig, hogy elfogadja őt szerelme édesanyja, Anglia uralkodónője.

Károly herceg és Camilla hercegné románca már a herceg Dianával kötött házassága előtt elkezdődött, de igazán a nyolcvanas években mélyült el a viszonyuk. Erzsébet királynő már kezdetben ellenezte Károly herceg kapcsolatát Camillával, Diana hercegné tragikus halála után pedig egyenesen megtiltotta a fiataloknak, hogy találkozzanak egymással.

Forrás: AFP/Thomas Bregardis

Állítólag Károly herceg és Camilla hercegné 2005-ös esküvője előtti hónapokban sokat beszélgetett a királyság minisztereivel, ám végül áldását adta a figyre, és a bennfentesek szerint ma már az jelenti számára a legnagyobb boldogságot, hogy boldognak látja a fiát.

5 titok, amit nem tudtál a Szex és New Yorkrólhttp://www.life.hu/news/20160308-5-titok-amit-nem-tudtal-a-szex-es-new-york-sorozatrol.htmlImmár 12 éve, hogy véget ért a négy szingli New York-i története, az őket övező hájp azonban mit sem csitul. Ezúttal Sarah Jessica Parker tálalt ki a sorozatról: íme 5 titok egyenesen a kulisszák mögül! News--Teljes napfogyatkozás: így sötétült el az ég Délkelet-Ázsiábanhttp://www.life.hu/news/20160309-ritka-egi-jelenseg-teljes-napfogyatkozas-volt-lathato-delkelet-azsiaban-marcius-9-en.htmlHárom időzónában követhették nyomon a ritka természeti jelenséget. News--Szörnyű! Pusztulnak az ázsiai oroszlánokhttp://www.life.hu/news/20160307-azsia-oroszlanok-tobb-szaz-allat-pusztult-el-a-kihalas-veszelye-fenyegeti-a-fajt.htmlAz elmúlt öt évben 310 ázsiai oroszlán pusztult el India Gudzsarát tartományában, ahol a kihalás fenyegette faj utolsó vad populációja él az indiai erdőgazdálkodási miniszter adatai alapján. NewsOrigoKiderült: mégsem az Eagles gitárosa, Randy Meisner ölte meg feleségéthttp://www.life.hu/news/20160308-randy-meisner-az-eagles-gitarosanak-felesege-lana-rae-meisner-veletlenul-lotte-magat-fejbe.htmlA rendőrség nyomozásának eddigi állása szerint Lana Rae Meisner véletlenül lőtte magát fejbe saját otthonában.News--Tragédia! Meghalt a bostoni terrortámadás fiatal túlélőjehttp://www.life.hu/news/20160308-autobalesetben-elhunyt-a-bostoni-terrortamadas-ikonikus-tuleloje-tragedia.htmlVictoria McGrath és barátnője egy autóbalesetben vesztették életüket Dubajban. Mindketten idén diplomáztak volna. NewsOrigoHó borítja a Kékestetőt: Hol késik a tavasz?http://www.life.hu/news/20160308-kekesteto-ho-boritja-a-tajat-sokat-varat-meg-magara-a-tavasz-idojaras.htmlBár a hétre már 15 fok feletti hőmérsékletet jósolnak a szakemberek, Magyarország legmagasabb pontján még javában téli hangulat urakodik. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.