Rubint Réka megható sorai a kisfiának: Szülinapos Zizmi!

fotó Rubint Réka kisfiú Schobert Norbert születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitnesz nagyasszonyának legkisebb gyermeke, Zalán öt éves lett. Ennek örömére az édesanya több közös fotót is posztolt a közösségi oldalára. 

"5 évvel ezelőtt fény és varázslat érkezett az életünkbe! Igazi "Szeretethíd" vagy…A mi, legféltettebb KINCSÜNK!!! Isten éltessen Édes Kicsi Zizmikém!!! Boldog vagyok, hogy engem választottál az Édesanyádnak" - írta a bejegyzés mellé Réka. A születésnapos mellett testvérei, Lara és a kisebb Norbi is helyett kapott.

Forrás: Facebook/Rubint Réka
A legfinomabb medvehagymás receptek egy helyenhttp://www.life.hu/csalad/20160308-a-legfinomabb-medvehagymas-receptek-egy-helyen-fasirt-leves-es-pogacsa.htmlA melengető napsugarak mellett a medvehagymáért vagyunk leginkább hálásak márciusban. Tegye fel a kezét, aki nem szereti ezt az isteni növényt, amelyet talán a legtöbbféleképpen tudunk a konyhában felhasználni. Kezdődik a szezonja, íme, a Life.hu kipróbált, kedvenc és megunhatatlan receptjei. Család--Kiderült kivel randizik Rubint Réka a férje helyetthttp://www.life.hu/csalad/20160309-rubint-reka-masik-pasival-randizott.htmlRubint Réka egy családi pillanattal örvendeztette meg rajongóit az Instagram-oldalán. Egy randevú erejéig ugyanis lecserélte férjét a kis Norbira. Család--Czutor Zoli: „Miksa nagyon aktív kisbaba"http://www.life.hu/csalad/20160309-czutor-zoli-a-belmondo-egyuttes-enekese-megmutatta-legkisebb-kisfiat.htmlA Belmondo énekese immár ötgyermekes édesapa – három fia és egy lánya mellé ismét fiú érkezett a családba. A nagyobbakról már kiderült, hogy örökölték apjuk zenei talentumát, de az alig egy hónapos Miksát is nagyon érdekli a körülötte lévő világ. Család--Sarka Kata kiskutyáját kórházba kellett szállítani http://www.life.hu/csalad/20160309-sarka-kataek-kutyusa-medencebe-esett-korhazba-vittek-a-negylabut-foto.htmlA műsorvezető reggele nagyon rosszul indult: a család négylábúja belesett a kerti medencébe, ezért azonnal orvoshoz kellett szállítani. CsaládOrigoOláh Gergő végre megmutatta a kisfiát - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160308-olah-gergo-harmadik-gyermeke-foto-a-kis-csoppsegrol-nonapi-meglepetes.htmlTavaly ősz végén született meg Oláh Gergő harmadik gyereke, Nolen Gergő. Az énekes eddig nem sok fotót osztott meg a csöppségről, most viszont egy közös képpel rukkolt elő. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoRendben van-e a meztelenkedés a gyerek előtt?http://www.life.hu/csalad/20160308-constance-hall-blogger-es-valosagshow-sztar-igy-velekedik-a-meztelenkedesrol-a-gyerek-elott.htmlA valóságshow-sztárból lett blogger-anyu, Constance Hall közösségi oldalán jelentette meg őszinte gondolatait arról, miért jár-kel egy szál semmiben a gyerekei előtt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.