De édes! Így szólítja Erzsébet királynőt a kis György herceg

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Patrick Van Katwijk -
Erzsébet királynő dédnagymama becézés György herceg megszólítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné elárulta, hogyan becézi dédijét 2 éves fia, György herceg.

Bizalmas információt árult el Katalin hercegné a hamarosan adásba kerülő dokumentumfilmjében, amelyet Erzsébet királynő 90. születésnapja alkalmából készítettek.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Patrick Van Katwijk

Vilmos herceg felesége többek között itt beszél arról, hogy hogyan főzte meg magának az uralkodónőt, a film egyik nemrég megjelent újabb részletében pedig arról beszélt, hogyan becézi kisfia, György herceg a királynőt.

"Megváltozott a világ" - Így készül az apaságra Istenes Bencehttp://www.life.hu/csalad/20160317-istenes-bence-musorvezeto-igy-keszul-az-apasagra.htmlAmióta kiderült, hogy gyereke lesz, a műsorvezető és párja, Csobot Adél élete teljesen átalakult. Család--Sértőnek találták, ezért eltávolították Facebookról egy nő szülés után készült képéthttp://www.life.hu/csalad/20160323-eltavolitottak-egy-zart-facebook-csoportban-kozzetett-szules-utani-no-fenykepet.htmlEgy Francie nevű nő egy zárt Facebook-csoportba töltötte fel azt a közvetlenül szülés után készült fényképét, melyet férje készített róla kislányuk érkezésekor. Egy felhasználó jelentése miatt azonban a rendszer törölte a fotót. CsaládThinkstockBen Affleck nem engedi meg fiának, hogy megnézze legújabb filmjéthttp://www.life.hu/csalad/20160321-ben-affleck-szinesz-nem-engedi-meg-4-eves-fianak-hogy-megnezze-legujabb-filmjet-a-supermant.htmlBár a színész korábbi interjúiban elmondta, hogy nagy részben gyermekei miatt vállalta el Batman szerepét a hamarosan megjelenő Batman Superman ellen című filmben, ennek ellenére mégsem szeretné, ha 4 éves fia látná a mozit. Család--Rossz anya lenne II. Erzsébet? Barátnője elárulta az igazságot a királynőrőlhttp://www.life.hu/csalad/20160311-ii-erzsebet-brit-kiralyno-rossz-es-rideg-edesanya-volt-karoly-szerint.htmlHideg és távolságtartó - Károly herceg korábban így jellemezte az anyakirálynőt. Erzsébet unokatestvére és régi barátja, Margaret Rhodes szerint azonban ez egyáltalán nem így van. Család--Több tízezer fa ültetésével ünnepelték a kis trónörökös születéséthttp://www.life.hu/csalad/20160316-megszuletett-dzsigme-keszar-namgjel-vangcsuk-bhutan-kiraly-elso-gyermeke.html108 ezer facsemetét ültettek el Bhutánban, hogy így kívánjanak hosszú és boldog életet a február 5-én világra jött trónörökösnek, a Vangcsuk-dinasztia legfiatalabb sarjának. Család--Tündéri fényképet posztolt kisfiáról Nádai Anikóhttp://www.life.hu/csalad/20160309-nadai-aniko-musorvezeto-es-valosagshow-sztar-tunderi-fenykepet-posztolt-kisfiarol.htmlA hamarosan induló Farm című műsor háziasszonya közösségi oldalán tette közzé cuki anya-baba fotóját. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.