Hoppá! Nagypapa lesz Tom Cruise?

Forrás: AFP/Ben Stansall -
nagyapa Isabella Cruise Tom Cruise gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Kidman és Tom Cruise lánya az egész világot sokkolta, amikor titokban férjhez ment, ám szüleit nem hívta meg a ceremóniára. Isabella visszavonultan él férjével, akivel már a babát tervezgetik.

Mindenki számára meglepő volt, hogy Tom Cruise és Nicole Kidman örökbe fogadott lánya nem hívta meg híres szüleit az esküvőjére, amit a legnagyobb titokban tartott. A 23 éves Isabella és a 29 éves férje azóta is a nyilvánosságtól elzártan élnek.

Isabella Cruise az esküvőjén Forrás: Northfoto

Most először viszont beszéltek a terveikről, amik között bizony baba is szerepel. A hétköznapi munkát végző pár szenvedélyesen szereti a zenét, és a köztük lángoló szerelem nem hagyott alább. Isabella vágyat érez arra, hogy hamarosan megalapítsa saját családját, és már beszédtéma közte és férje között a baba, de még nem jött el az ideje - írja a Daily Mail.

23 éves vagyok, én még magamat is gyereknek érzem” - mondta Isabella. Férje viszont érezhetően csalódott volt, amikor a terhességről szóló pletykákat cáfolta. “Bella még nem terhes” - mondta csüggedten Max, a felesége pedig gyorsan hozzátette, hogy férjénél tökéletesebb apát el sem tudna képzelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.