Udvaros Dorottya: “Nem tudtam megbocsátani az anyámnak”

Forrás: MTI/Kallos Bea -
hivatás anya Dévay Camilla Udvaros Dorottya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőnek nem volt könnyű gyermekkora, ugyanis rá kellett jönnie, hogy az édesanyjának sokkal fontosabb a hivatása, mint ő. 

Udvaros Dorottyának nehéz gyerekkora volt, hiszen édesanyjának, Dévay Camillának mindig a hivatása volt az első, amiért ma is képtelen megbocsátani - írja Veiszer Alinda interjúja nyomán a Hot.

Forrás: MTI/Kallos Bea

“Rajongva szerettem az édesanyámat. Később pedig iszonyúan haragudtam rá, mert rájöttem, hogy nem én vagyok a legfontosabb az életében. Durván gonoszkodtam, mert nem tudtam neki megbocsátani” - vallotta be Udvaros Dorottya, aki hozzátette, mikor anya lett, rájött, mennyire nehéz, és tudatosan törekedett arra, hogy másként csinálja a saját gyerekeivel, de nem mindig sikerült.

“Tudatosan törekedtem arra, hogy másmilyen legyek, mint ő, és nem sikerült. Nagyon nem sikerült. Többségében ugyanazt a dühöt kapom, mint ami bennem volt. Nagyon nehezen tudom kezelni, néha annyira fáj, hogy belehalok” - mondta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.