Így készül az anyaságra a várandós Csobot Adél: Kishercegnek szólítja a fiát!

Fotó: Polyak Attila - Origo -
anyaság Csobot Adél Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerzők őszintesége megnyugtatja, a líra elringatja Csobot Adélt, aki nevetve beszélt a csillagokról, amik kikövezték a kedvenc költőjéhez vezető utat.

A várandós előadó minden gondolatát tükrözi az éjjeliszekrényén halmozódó kismamakönyvtorony, de kiderült, a vidám énekes rajong az életrajzi könyvekért is - írja a Bors.

Csobot Adél Fotó: Polyak Attila - Origo

A várandós Csobot Adél könyvespolcán és ágya mellett most a kismamasággal kapcsolatos könyvek tornyosulnak. A népszerű előadó ezeket bújja, amikor csak teheti: szeretne felkészülni az anyaságra.

"Szeretem tudni, mi miért és hogyan történik, ez meg is nyugtat a fontos és vészesnek tűnő helyzetekben. Szeretek ezzel foglalkozni és biztonságot ad, hogy tudom, mi zajlik le a testemben" - vallotta a folyton mosolygós Adél.

Isenes Bence kedvese élvezi, hogy egy anyuka szempontjából, humorosan kap információkat a szülésről, a terhességgel járó örömökről és nehézségekről. "Azért a kismamakönyveken túl is látok" - jegyzi meg nevetve Adél, aki legutóbb Vámos Miklós Szitakötő című regényét olvasta ki.

"Egy nyolcfős baráti társaság történetéről szól ez a mű, amiben nagyon érdekesen alakulnak a kapcsolatok a történelem és a szereplők életszakaszainak változása mentén. Léteznek életre szóló barátságok? Mivel szembesült az a generáció, amelyik az ötvenes évek közepén született? Ezeket az engem is sokszor foglalkoztató kérdéseket feszegeti a szerző" - fejti ki a könyvről, amit minden korosztálynak bátran ajánl, és lelkesen meséli tovább, hogy legkedvesebb olvasmányai az életrajzi könyvek.

Istenes Bence és Csobot Adél Forrás: Facebook/Istenes Bence

"Érdekelnek az emberek, mindig foglalkoztatott, mit gondolnak magukról, hogyan értékelik tetteiket, milyen karriert hogyan futottak be. Jó összevetni ezt azzal, közben milyen magánéleti magasságok és mélységek határozzák meg a mindennapjaikat. Sok-sok ilyen élettörténetet találni a könyvespolcomon. Ezekben nem az írói stílus, csak az életút, a titok az, ami megfog. A hazai szerzők mellett például egyik kedvenc könyvem Naomi Toth Robert De Niro című munkája. A Hollywoodban keresett sztár megannyi emlékezetes filmmel ajándékozott meg, tudom, hogy nem sokszor nyilatkozik, kíváncsi voltam, milyen ember. A könyvből kiderült többek között az a pikáns részlet is, hogy imádja a fekete nőket. Meghökkentett, mennyire átszellemül, amikor szerepeire készül. Jó volt erről a hozzáállásról olvasni előadóként" - mondja, és rögtön hoz egy magyar kedvencet is, Szabó Győző könyvét.

"A Toxikoma – Tíz év drogvallomásai című könyv megfogott és megdöbbentett. Győzőt láttam már dolgozni színpadon és kamera előtt, nem ismerem, de előadásain jártam már, tudtam róla főbb dolgokat, ennek ellenére nem gondoltam, hogy ilyen őszintén fel meri vállalni sötét múltját.

Azt a poklot, amit átélt, senkinek sem kívánom.

A könyv olvasása után az addig csak darabokban ismert ember jelleme és viselkedése egyszerre érthetővé válik, ezért szeretem ezt a műfajt" - magyarázza a mindig kíváncsi kismama, aki versszerető emberként a költők életrajzaiért is rajong.

Istenes Bence szerelme, aki legutóbb a TV2 Sztárban sztár című műsorában tűnt fel, nem hangoztatta eddig, de most elárulta: verseken nőtt fel, esténként mese helyett legtöbbször kis verses kiadványokat lapozgatott és talán a költők rímeivel álmodott, nem is csoda, ha diákként szavalóversenyek lelkes résztvevője volt.

"Személyes kedvencem Ady Endre, de előre leszögezem, ennek nincs köze a nevemhez. A Tűz csiholója című verse mindig a gondolataimban zúg: „Csak akkor születtek nagy dolgok, / Ha bátrak voltak, akik mertek / S ha százszor tudtak bátrak lenni, / Százszor bátrak és viharvertek." Ha olyan verset olvasok, ami nagyon megfog, betűröm a könyv lapját vagy csillagokat rajzolok a cím mellé. Bevallom, Adyt a huszadik századi irodalom legnagyobb alakjának tartom, az ő versei mellett villog a legtöbb csillagom..." - réved el Adél, aki elárulja azt is, Léda és Csinszka szerelmének költészete az, ami a legtöbb érzelmet váltja ki belőle.

Tőle valószínűleg már a kis hercegének szólított fia is ismer sorokat, Adél ugyanis a mai napig kézbe veszi az Ady-köteteket.

A loboncos hajú kisbaba az internet új sztárja - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160326-isabelle-kaplan-a-dushaju-baba-az-internet-uj-sztarja.htmlIsabelle Kaplan már most más, mint a vele egykorú babák: hatalmas, édes hajkoronájával kitűnik mind közül. CsaládOrigoA várandós Dundika nehezen viseli, ha idegenek fogdossák a pocakjáthttp://www.life.hu/csalad/20160325-a-varandos-dundika-nehezen-viseli-ha-idegenek-fogdossak-a-pocakjat.html Dundika és Majka már alig várja, hogy második gyermekük világra jöjjön, ráadásul úgy tűnik, hogy már a kicsi sem bír magával: egyre többet mozgolódik. Család--Doszpot Péter: "Nagyon jó lenne, ha láthatnám a lányaim felnőni"http://www.life.hu/csalad/20160325-doszpot-peter-exnyomozo-szeretne-lanyait-latni-felnoni.htmlAz exnyomozó ikerlányai hamarosan iskolások lesznek, ennek kapcsán édesapjuk arról mesélt, hogy kora miatt vannak félelmei. Család--5 dolog, amire nem gondoltam, mielőtt megvettem az első autómathttp://www.life.hu/csalad/20160323-autovasarlas-elott-ezeket-nem-gondoljuk-at.htmlAz első autó megvétele sokak számára mérföldkő. Ilyenkor igyekszünk a legjobbat kihozni a helyzetből, odafigyelni a részletekre és arra, hogy a pénzünket megfelelő helyre fektessük be. Mégis van pár dolog, amik akkor realizálódnak bennünk, amikor már a miénk az áhított járgány. Család--David Beckham a tenyerén hordozza lányát http://www.life.hu/csalad/20160325-david-beckham-es-lanya-fotojatol-te-is-elolvadsz.htmlDavid Beckham gyermekeivel randizott csütörtökön, és egy jó apához híven, amikor egyetlen lánya elfáradt, rögtön a karjaiba kapta. CsaládAFPTehetséges, elkötelezett, fogyatékos – Értékes munkaerő a partvonalon http://www.life.hu/csalad/20160321-fogyatekossag-barat-munkahelyek-serult-emberek-a-munkaeropiacon.htmlStephen Hawking, Andrea Bocelli vagy éppen Ludwig van Beethoven. Hogy mi a közös bennük? Tudásukkal, teljesítményükkel, tehetségükkel bevésték nevüket az emberiség emlékezetébe – mellesleg pedig mindhármójuk valamilyen fogyatékossággal élve ért, ér el sikereket. Sajnos azonban az ő példájuk kuriózumnak számít. Ma Magyarországon a sérült emberek gyakran leküzdhetetlen hátránnyal indulnak ép társaikkal szemben. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.