Gömöri András Máté gyermek Polyák Lilla kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gömöri András Máté és Polyák Lilla kapcsolata nagy sebességre kapcsolt. A fiatal színész és Lilla között már a gyermekvállalás is szóba került.

Alig néhány hónapja vállalták fel a nyilvánosság előtt kapcsolatukat, a pár állítólag már össze is költözött. Lilla két gyermeke is jól kijön új apukájukkal, és az is kiderült, hogy együtt tervezik a jövőt.

Forrás: MTVA/Gabor Monos

"Nem a korkülönbségtől függ egy kapcsolat működőképessége. Kérdés számomra, miért borzolja a kedélyeket, ha a nő az idősebb? Nem kötöm korhoz a gyermekvállalást, nem tartom magam túl fiatalnak. Konkrétumokat még nem beszéltünk meg Lillával, de gondolom, ahogyan eddig minden, ez is korán eljön majd az életemben. Ő a legcsodálatosabb nő, akivel valaha találkoztam" - mondta a Borsnak Máté.

Forrás: MTVA

A színésznő sem zárkózik el Máté terveitől, ám még korainak tartja a gyerekvállalás gondolatát. „Egy párnál teljesen normális, ha komoly kapcsolatról van szó, akkor ez is szó­ba kerül. Máté fiatal férfi, teljesen egész­séges, hogy sze­retne családot. De ez köztünk még nem időszerű” - mondta Polyák Lilla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.