Harmadik gyermekét várja Megan Fox

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Alberto E. Rodriguez -
baba terhesség házasság válás Brian Austin Green Megan Fox várandósság gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elvileg válófélben lévő színésznő büszkén mutogatta egyre kerekebb pocakját egy Las Vegas-i eseményen.

Ismét terhes Megan Fox - állítja a US Weekly. Ám nem csupán az amerikai lap forrásai erősítették meg a tényt: a színésznő a minap egy Las Vegas-i gálaesten tette tiszteletét, ahol testvonalát követő ruhája szépen kihangsúlyozta Megan egyre kerekedő pocakját.

Szépen kerekedik Megan Fox pocakja Forrás: AFP/2016 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Megan Fox tavaly augusztusban nyújtotta be a válókeresetet férje, Brian Austin Green ellen. A házaspár, akinek két közös gyermeke született, 2004-ben találkozott először, és 2010-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent. Megant és Briant a válásuk bejelentése után is többször lehetett együtt látni gyermekeikkel együtt, ám állítólag fél éve már külön élnek egymástól. Megan Fox egyelőre nem reagált a fejleményekre.

Újra szent a béke Madonna és volt férje közötthttp://www.life.hu/csalad/20160411-madonna-enekesno-es-guy-ritchie-forgatokonyviro-kibekultek.htmlAz énekesnőnek és volt férjének a hírek szerint végre sikerült elsimítaniuk nézeteltéréseiket fiuk, Rocco érdekében. Család--Egyre jobban hasonlít híres apukájára Suri Cruisehttp://www.life.hu/csalad/20160412-suri-cruise-tom-cruise-es-katie-holmes-lanya-egyre-jobban-hasonlit-edesapjara.htmlTom Cruise és Katie Holmes közös lánya, a kis Suri az elmúlt néhány év alatt rengeteget nőtt, és egyre jobban látszik, milyen sok külső tulajdonságot örökölt világsztár édesapjától. Család--Gombos Edina: "Nagyon várjuk a harmadik babát!"http://www.life.hu/csalad/20160401-gombos-edina-musorvezeto-es-ferje-alberto-harmadik-babat-terveznek.htmlAz immár Amerikában élő műsorvezető és férje, Alberto egyre inkább úgy érzik, szeretnének még egy csöppséget kislányuk, Miranda és fiuk, Matteo mellé. CsaládOrigoÁllítják: gyereket vár Kim Kardashian 18 éves húga, Kylie Jennerhttp://www.life.hu/csalad/20160331-kylie-jenner-kim-kardashian-18-eves-huga-gyereket-var-tyga-amerikai-rappertol.htmlA valóságshow-sztár a hírek szerint első kisbabáját várja szerelmétől, a 26 éves Tygától. Család--De édes! Így szólítja Erzsébet királynőt a kis György herceghttp://www.life.hu/csalad/20160323-gyorgy-herceg-igy-becezi-dednagymamajat-erzsebet-kiralynot.htmlKatalin hercegné elárulta, hogyan becézi dédijét 2 éves fia, György herceg. Család--El sem hinnéd, mire neveli Károly herceg unokáját, a kis Györgyöthttp://www.life.hu/csalad/20160401-karoly-herceg-kerteszkedni-tanitja-unokajat-gyorgy-herceget.htmlA brit trón örököse igyekszik továbbadni szenvedélyét a 2 éves György hercegnek is. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.