Hazavitte kisfiát és Hajnit Majka

Fotó: Polyák Attila - Origo -
kisbaba Majoros Hajnalka Dundika Majka szülészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dundika április 11-én, hétfőn reggel életet adott második kisfiuknak. A baba császármetszéssel jött a világra. Majka pénteken haza is vihette kis családját. 

Majka és Hajni a kis Olivér érkezése miatt alaposan átalakították az otthonukat, ahol most már mindannyian együtt lehetnek. A zenész-műsorvezető nagyobbik fiával, Mariánnal pénteken dél körül érkezett meg a fővárosi kórházba, hogy hazavigye Dundikát és Olivért.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Majka nemcsak újszülött kisfiát vitte a karján, hanem a felesége ruháit is egy sporttáskában, Dundika kezét pedig Marián fogta, aki látha­tóan örült annak, hogy újra édesanyja és kistestvére mellett lehet. Dundika egyébként kipihentnek tűnt, és nagyon csinosan nézett ki. Így négyesben igazán szép családnak tűntek, a kórházi dolgozók is sorra gratuláltak a kispapának" - mondta el a Blikk olvasóriportere a lapnak, és hozzátette, a család nem a főbejáraton távozott, Majka az autóját a kórház belső parkolójában tette le, közvetlenül a betegeket szállító lift elé, hogy észrevétlenül, a kíváncsi tekinteteket elkerülve tudjanak távozni. Hozzátette, a baba az egész költözést nyugodtan tűrte, nem sírt, inkább úgy tűnt, mint aki békésen szundikál édesapja karjaiban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.