49 évesen szeretne gyereket Janet Jackson

Forrás: AFP/ALBERTO PIZZOLI/Alberto Pizzoli -
műtét anya énekesnő Janet Jackson gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van egy rossz és két jó hírünk is az énekesnővel kapcsolatban: Janet Jacksont nemrég megműtötték a hangszálain talált tumor miatt, viszont úgy néz ki, hogy gyógyulófélben van, ráadásul egy ismerőse szerint, örökbefogad egy gyermeket.

Mindössze két hónap telt el Janet Jackson műtétje óta, ami miatt le kellett mondani az énekesnő turnéját, de a Jackson-család egyik ismerőse szerint aggodalomra semmi ok, az énekesnő gyógyulófélben van és úgy érzi, 49 évesen

elérkezett az idő a gyermekáldásra is.

Forrás: AFP/ALBERTO PIZZOLI/Alberto Pizzoli

"Janet életében a rajongói az elsők, és természetesen a turné nem marad el, csak átrakták jövőre. Emellett az ő korában sokkal jobban kell figyelnie az egészségére, valamint olyan tervek is előnyt élveznek, mint például a családalapítás. Ezért úgy néz ki, hogy adoptál egy gyermeket, férjével Wissam Al Mana-val. Ám a legfontosabb, hogy először is fel kell épülnie" - mondta el az informátor aRadarnak.

Elképesztő! Rendszeresen borotválja a 6 éves kislánya lábát az anyukahttp://www.life.hu/csalad/20160415-egy-anyuka-orult-otlete-leborotvalja-a-6-eves-kislanya-labat.htmlAz amerikai nő blogján mesélte el, hogy ő bizony borotválja a 6 éves kislánya lábát. A vallomás után rengeteg felháborodott komment érkezett. Család--Hatalmasat nőtt, és übercuki Shakira kisebbik fia: Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20160411-tunderi-fotot-posztolt-shakira-a-kisfiarol.htmlJó ideje nem láttuk már a sztárpár gyermekeit, így nagyon meglepődtünk, milyen nagyot nőtt Sasha. Család--Újabb fotók jelentek meg Svédország kis hercegérőlhttp://www.life.hu/csalad/20160406-ujabb-fotok-jelentek-meg-svedorszag-kis-hercegerol.html Hurrá! Hosszas várakozás után újabb fotók jelentek meg a svéd trónörökösről, ami azért is nagy szó, mert eddig csak egyetlen fotón gyönyörködhettünk benne. Család--Szomorú hír: Beyoncé és Jay-Z nem tervez újabb gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20160407-beyonce-es-jay-z-nem-vallal-meg-egy-gyereket.htmlA házaspár úgy tűnik feladta a második gyereket dédelgető álmukat, állítólag azért, mert Beyoncé szervezete még nem áll készen egy újabb terhességre. Család--Mint két tojás: Jackie Kennedy unokája kiköpött olyan, mint a nagyanyjahttp://www.life.hu/csalad/20160404-kiserteties-a-hasonlosag-jackie-kennedy-es-az-unokaja-kozott.htmlA huszonhét éves Rose Kennedy Schlossberg az egykori amerikai elnök, John F. Kennedy és Jackie Kennedy unokája úgy tűnik nagyon is örökölte híres nagymamája vonásait. Család--A várandós Dundika nehezen viseli, ha idegenek fogdossák a pocakjáthttp://www.life.hu/csalad/20160325-a-varandos-dundika-nehezen-viseli-ha-idegenek-fogdossak-a-pocakjat.html Dundika és Majka már alig várja, hogy második gyermekük világra jöjjön, ráadásul úgy tűnik, hogy már a kicsi sem bír magával: egyre többet mozgolódik. Család--

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.