Pirner Alma kisfia fél éves lett - Kiakadt a cukiságmérő!

édesanya fotó baba cuki Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rúdtánc nagyasszonyának kisfia, Alen ma lett fél éves. Persze a büszke anyuka rögtön meg is osztott egy közös képet a kis sztárcsemetével, amint éppen cukin mosolyog a kamerába. 

"Pont ma fél éves az én kis Huncihercegem, hihetetlen, mennyire repül az idő!!! Kúszik, mar van két fogacskája, és minden reggel mosolyt csal az arcomra. Ma megörvendeztetett minket 11 óra alvással egyhuzamban! Nem is tudom, hogy tudtam eddig a kis Macskinóm nélkül élni, Ő az egyik legszórakoztatóbb kis teremtés, akit csak ismerek" - írta a kép mellé Alma, aki kirobbanó formában van.

Forrás: Facebook/Pirner Alma

Íme, 5 sztár, akik imádják a szoptatás közben készült szelfiket

Gisele Bündchen, Miranda Kerr, Alyssa Milano, Pirner Alma és Hargitai Bea. Vajon mi a közös bennük? A brelfie, vagyis „breastfeeding selfie", ami a szoptatást népszerűsítő sztárédesanyák között is egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.