50 cent először találkozott a fiával, akinek létezéséről eddig nem is tudott

szerelemgyerek család rapper 50 Cent gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
50 Centnek óriási meglepetésben volt része: a napokban először találkozhatott tízéves fiával, Daviannel.

50 Centet egy dedikáláson lepte meg a csemete édesanyja azzal, hogy elé állt és bemutatta neki a fiút, akinek a létezéséről a rapper eddig nem is tudott. 50 Cent természetesen meglepődött,

de örült, hogy bővül a családja.

"Az életem csupa meglepetés. Bemutatom nektek ezt a kissrácot - ő a fiam, Davian" - írta az Instagramra feltöltött közös fotójuk mellé.

50 Cent és fia, Davian Forrás: Instagram / 50 Cent

A sztár és kisfia is megkönnyezték a pillanatot, azonban a rapper nem bírta ki, hogy egy viccel ne "rontsa el" a pillanatot.
Elkezdett sírni a kissrác, én meg arra gondoltam: "Miért te sírsz? Nekem kell utánad gyerektartást fizetni, öcskös." Na jó, tudjátok, hogy csak viccelek - írta Instagram-oldalán.

Ezen az esküvői táncon ámul most az internethttp://www.life.hu/csalad/20160421-konnyekben-tort-ki-a-menyasszony-az-eskuvojen-amikor-ferje-eloadta-a-haka-tancot.htmlBár Jackson és Jennifer Tamaariki Auckland-ben házasodtak össze, mégis fontosnak tartották a hagyományok ápolását, ezért az esküvőjükön a vendégekkel együtt eljárták a tradicionális maori harci táncot, a hakát. CsaládOrigoEzt az oldalát sosem láttuk Sylvester Stallonénak - Így bolondozik lányaival a sztár!http://www.life.hu/csalad/20160421-sylvester-stallone-bebizonyitotta-hogy-vicces-es-jo-fej.htmlDavid Beckham, és Ryan Reynolds után Sylvester Stallone is bebizonyította, hogy ott a helye a legjobb fej apukák között. Család--Beszóltak a műsorvezetőnek, mert anyaként nem olyan bombázó, mint a képernyőnhttp://www.life.hu/csalad/20160420-visszaszolt-a-musorvezeto-azoknak-akik-osszehasonlitottak-a-profi-fotojat-egy-szelfivel.htmlBeszóltak a műsorvezetőnőnek a Facebook-követői, miután egy olyan képet posztolt, amelyen smink nélkül, kissé kócosan látható. A nő nem hagyta annyiban és keményen visszavágott. Család--Szomorú hír: Beyoncé és Jay-Z nem tervez újabb gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20160407-beyonce-es-jay-z-nem-vallal-meg-egy-gyereket.htmlA házaspár úgy tűnik feladta a második gyereket dédelgető álmukat, állítólag azért, mert Beyoncé szervezete még nem áll készen egy újabb terhességre. Család--Egy megható fotósorozat mutatja be a haldokló kisbaba utolsó napjaithttp://www.life.hu/csalad/20160405-egy-meghato-fotosorozaton-orokitettek-meg-egy-haldoklo-kisbaba-utolso-7-percet.htmlEgy nehéz feladattal és a könnyeivel kellett megküzdenie annak a Sydney-i fényképésznek, akit egy ausztrál házaspár kért fel arra, hogy dokumentálja haldokló kisbabájuk utolsó óráit. CsaládOrigoMadonna fia nyilvánosan megalázta az anyjáthttp://www.life.hu/csalad/20160404-madonna-fia-az-instagramon-alazta-meg-az-anyjat.htmlMíg Madonna a fiáért harcol a bíróságon, addig úgy tűnik, hogy 15 éves fia megtesz mindent azért, nehogy az anyjával kelljen élnie, ráadásul ott szól be neki, ahol csak tud - legutóbb péládul az Instagramon. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.