Hargitai Bea az anyaságról: „Semmi más értelme nincs az életnek”

Forrás: Instagram/Hargitai Bea -
szülő anya Hargitai Bea gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori nyuszilány májusban adott életet kisfiának, Jasonnek, akit rendkívül következetesen nevel. Imádja az anyaszerepet, és elárulta, csak azt nem érti, miért várt vele eddig.

A Prágában élő Hargitai Bea mindennapjai kisfia körül forognak. Rendszeresen osztja meg csemetéjének pillanatait a közösségi oldalakon büszke anyukaként. Nagyon következetesen, komoly stratégiával neveli a kisfiát, már mindenre megvannak a kialakult szokásaik.

Forrás: Instagram/Hargitai Bea

A modell beengedte otthonába a kamerákat, és őszintén elárulta azt is, mit gondol az anyaszerepről.

“Igazából csak azon gondolkodom mindig, hogy miért vártam eddig. Semmi más értelme nincs az életnek”

- ismerte be Bea a Babavilág című műsorban.

Természetes bőrradír és mélyhidratáló arcpakolás - így készítsd el őket otthonhttp://www.life.hu/csalad/20160413-som-balogh-edina-szepsegtippjei-borradir-es-arcpakolas-hazilag-tengeri-so-olivaolaj-es-joghurt.htmlSom-Balogh Edina elárulta nekünk, hogyan tartja mindig frissen az arcbőrét. Csupán néhány hozzávalóra van szükség, amit odahaza, a konyhádban te is könnyen megtalálsz. Íme. Család--Boldog család, sikeres karrier - Anyák a csúcsonhttp://www.life.hu/csalad/20160425-sikeres-anyak-akik-a-gyerek-mellett-karriert-is-epitettek.htmlKarrier, csillogás, anyaság és boldog családi élet - az alábbi asszonyok azon túl, hogy a hivatásukban kiemelkedően teljesítenek, családi életüket is sikeresen tudják menedzselni. Anyák napja közeledtével összeválogattunk öt igazán sikeres és világhírű édesanyát. Család--5 híresség, aki 40 felett vállalt gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20160426-liptai-claudia-jakupcsek-gabriella-halle-berry-salma-hayek-celine-dion-40-felett-vallaltak-gyereket.htmlA 42 éves Liptai Claudia a napokban jelentette be a nagy hírt, miszerint gyermeket vár párjától, Pataki Ádámtól. A Life.hu ennek kapcsán összegyűjtött 5 hírességet, akik túl a negyedik x-en döntöttek úgy, hogy családot alapítanak, avagy újabb kisbabát vállalnak. Család--Anyák napi bébibumm - Hírességek, akikhez megérkezett a gólyahttp://www.life.hu/csalad/20160425-hiressegek-akiknek-2016-elso-feleben-szuletett-gyereke-anyak-napja.htmlA tavalyi évben szinte egymás után jelentették be hírességek az örömhírt, hogy gyermeket várnak. 2016 első felében pedig jó néhányukhoz már meg is érkezett a gólya, így számukra a közelgő anyák napja idén igazán különleges lesz. Család--Nézz be Jennifer Lopez ágyába - Intim szelfi a sztárról! http://www.life.hu/csalad/20160426-jennifer-lopez-gyermekei-orokoltek-edesanyjuk-szepseget-csaladi-szelfi-foto.htmlAz énekesnő kislánya, Emme még csak nyolc éves, de már most látható, mennyire hasonlít szupersztár édesanyjára, akinek csodaszép vonásait örökölte. Család--Gubás Gabi megmutatta gyönyörű gyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20160426-gubas-gabi-megmutatta-gyermekeit.htmlA színésznő néhány napra beengedte féltve őrzött életébe a kamerákat, hogy megmutassa, milyen is az igazi Gubás Gabi, aki anya, színésznő, és énekesnő is egyben. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.