Netán Nátán? A kommentelők továbbra sem kímélik Istenes Bence családját

Csobot Adél Istenes Nátán Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Csobot Adél szerdán életet adott kisfiának. A sztárpár azonnal elárulta a kicsi nevét is, amely elképesztő kommentlavinát indított el. 

Nátánt és Adélt azóta már haza is engedték a kórházból, az indulatok azonban nem csitulnak.

Az első babafotó Forrás: Facebook/Istenes Bence

A támogató és sok boldogságot kívánó hozzászólások között ugyanis megbújnak a negatív kommentek is, miszerint Adélék túl fiatalon lettek szülők, és hogy igencsak furcsa a névválasztás is:

Csobot Adél és Istenes Bence Forrás: Facebook/istenesbence

"Attól számít intimnek a hír, hogy értesültünk a hüvelyi szülés tényéről? Mondjuk, az igaz, hogy a celebeknél nem szokás normál módon szülni, nehogy sérüljön a persely."

"A gyerek neve csak szokatlan, de annyira nem rossz ez. Persze híven tükrözi a választás a szülők feltűnési viszketegségét, és azt a törekvését, hogy különlegesnek tűnjenek, de persze semmiben sem azok. Külföldön is olyan semmirekellő bugrisok adnak szokatlan neveket a gyerekeiknek, mint Victoria Beckham."

"Felfoghatatlan, hogy a butácska Adél minek cseszi el ilyen fiatalon az életét."

Istenes László: "A fiamék jó szülők lesznek"

Istenes Bence édesapja 51 évesen lett nagypapa, a szerepet még szoknia kell, de annak nagyon örül, hogy úgy látja: fia készen áll az apaságra. Istenes László véleményét itt érheted el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.