Istenes Bence és Csobot Adél máris hazavihette kisfiát

Forrás: Facebook/Istenes Bence -
Csobot Adél Istenes Nátán Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Csobot Adél életet adott kisfiának, Nátánnak, péntek délelőtt pedig már el is hagyhatták a kórházat. A babáért és a kismamáért a büszke apuka érkezett.

Felbolydult a fővárosi kórház szülészeti osztálya, amikor kiderült, Csobot Adél énekesnő is ott hozta világra a kisfiát. A híres kismama ugyan kerülte a feltűnést az intézményben, de az anyukák körében hamar híre ment a jelenlétének - írja a Bors.

Az első babafotó! Forrás: Facebook/Istenes Bence

Nátán szerdán született, természetes úton, komplikációmentesen, így pénteken már haza is engedték anyát és babáját. Adél egy teljesen átlagos közintézményt választott a szülés helyszínéül, ahol ugyan magas szintű az ellátás, de a vagány kismama úgy érezte, nincs szüksége a magánkórházak luxusára.

Úgy tudni, Bence már korán reggel, izgatottan érkezett a budapesti intézmény szülészeti osztályára. A műsorvezető vélhetően segített összepakolni a kismamának, akinek csak annyi dolga volt már ekkor, hogy utoljára meghallgassa az orvosok és az ápolók jó tanácsait.

Hogy Adél és Bence gondos és felkészült szülő lesz fiatalkora ellenére is, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Adélnál már a kórházban is volt egy szoptatást segítő párna. Ennek segítségével kényelmesebb Nátán etetése, és legalább egyből a legjobb praktikát gyakorolta az osztályon.

A baba érkezésével igazi családdá bővült szerelmesek

péntek délelőtt fél 11 körül hagyták el a házat, láthatóan kissé fáradtan. Adél a haját tőle szokatlanul copfba fogta, és a ma­gas sarkút is kényelmes tornacipőre cserélte. Mivel nem sokat szedett fel a várandósság alatt, alakján szinte semmi nyoma nem volt a szülésnek. És bár végre az igazi májusi langymeleg is megérkezett, Bence és Adél alaposan betakarták a kicsit, akit apukája rakott be a babahordozóval a kocsiba. A műsorvezető egyébként teljesen rutinos apukaként viselkedett, úgy állt a kezében a hordozó, mintha már a többedik gyerekét ringatná.

Persze a babavárás euforikus kilenc hónapján túl - amit Adél szinte végig munkával töltött - a neheze még csak most kezdődik. Az énekesnő mindig is fiatalon szeretett volna anyuka lenni, ahogy műsorvezető párja is, és mindent meg szeretnének tenni azért, hogy Nátán - akinek a neve héberül Isten ajándékát jelenti - mindig olyan életvidám és mosolygós legyen, mint a szülei.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.