Láttad már Nánási Mici születésnapi tortáját? Nem semmi!

Nánási Pál elsőszülött Ördög Nóra Nánási Mici születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár nappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy hatalmasat nőttek Nánási Pál és Ördög Nóra gyerekei. Méghozzá olyannyira gyorsan telik az idő, hogy a sztárpár elsőszülöttje május 6-án betöltötte a harmadik életévét. Isten éltesse Nánási Micit!

Nagy nap volt a pénteki Ördög Nóra és Nánási Pál életében, kislányuk ugyanis 3 éves lett. Mici szülinapi tortáját az anyukája osztotta meg a közösségi oldalán:

Telik az idő: hatalmasat nőttek Nánási Pál és Ördög Nóra gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20160504-nanasi-pal-fotos-es-ordog-nora-musorvezeto-gyerekei-hatalmasat-nottek.htmlÚjabb tüneményes képeket osztott meg Miciről és Vencelről Nánási Pál. CsaládOrigoÖrdög Nóra: "Nyitott vagyok arra, hogy legyen harmadik gyerekünk"http://www.life.hu/csalad/20160424-ordog-nora-nyitott-vagyok-arra-hogy-legyen-harmadik-gyerekunk.htmlÖrdög Nóra egy korábbi interjújában fejtette ki, hogy ugyan még nem időszerű, de szívesen vállalna Mici és Venci mellett egy harmadik babát. Család--Hatalmasat nőtt Ördög Nóra és Nánási Pál kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20160418-ordog-nora-musorvezeto-es-nanasi-pal-fotografus-kisfia-vencel-hatalmasat-nott.htmlRá sem lehet ismerni a kis Vencelre: rengeteget változott a magyar sztárpár kisfia. Család--Ördög Nóra kisfiával, Vencellel pattant bringára: Tüneményes fotó!http://www.life.hu/csalad/20160404-ordog-nora-musorvezeto-a-kisfiaval-nanasi-vencellel-pattant-bringara.htmlA TV2 műsorvezetője elővette cangáját, és idén először a kisfiával, Vencivel azonnal fel is avatta.Család--Ördög Nóra férje csendben tűr hetek ótahttp://www.life.hu/csalad/20160404-ordog-nora-a-tv2-kismenok-musorvezetojenek-ferje-nanasi-pal-fotos-csendben-tur-hetek-ota.htmlHamarosan indul a Kismenők, a forgatások már javában zajlanak. Ördög Nóri elárulta, ez a műsor igazi kihívás elé állította, hiszen rengeteg a feladata, a családja pedig alig látja őt. Család--Ilyen, amikor Ördög Nóra kislánya doktornőset játszik - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160318-ordog-nora-kislanya-mici-igy-jatszik-az-anyukajaval-csaladi-foto-a-musorvezetotol.htmlTündéri fotót osztott meg az édesanya arról, amint kislányával doktornőset játszanak. Mici megvizsgálta az anyukáját, és a kép szerint mindent rendben talált. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.