Babafotót követelnek a rajongók Istenes Bencétől és Csobot Adéltól

Csobot Adél Istenes Bence babafotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpáros már két fotót is közzétett kisbabájukról, Nátánról, a rajongók azonban nem elégedettek. Újabb képet követlenek, és látni szeretnék az újszülöttet.

Kire hasonlít a Csobot–Istenes baba? - című cikkünkhöz, melyben a fiatal édesanya elmondta, hogy szinte félóránként alakul a babjuk arca, egyetlen komment érkezett. Mégpedig az, hogy

Forrás: Facebook/istenesbence

Ehhez hasonló kommentek árasztják el Bence Instagram-oldalát is:

A kicsi fejét mért nem lehet lefotózni???

Persze azonnal megérkezett a válasz is:

"Mert nem akarjak ... Amennyi itt a hulye biztos valaki elkezdené bántani :)"

És persze azok is írtak, akik újabb babafotót követlenek:

Ujjjjkééépeeeeeeet. !!!!!!!!!!!!!

"Nem értem, miért csak "darabokban" lehet megnézni ezeket a celebgyerekeket. A lájkvadászatról szól, hogy mindig csak kezecskéket és lábacskákat kahatunk?" - kérdezte egy kommentelő Csobot Adél oldalán.

Forrás: Facebook/Istenes Bence
Kire hasonlít a Csobot–Istenes baba?http://www.life.hu/csalad/20160514-csobot-adel-es-istenes-bence-babaja-natan-kire-hasonlit.htmlA fiatal édesanya, Csobot Adél és Istenes Bence elmondhatatlanul boldogok a nemrég született kis Natannal. De vajon kire hasonlít a baba? CsaládOrigoÚjabb übercuki fotó az Istenes-Csobot családról: Íme!http://www.life.hu/csalad/20160512-istenes-bence-es-csobot-adel-ujabb-cuki-fotot-tett-kozze.htmlA cserfes, mosolygós énekesnő múlt héten adott életet kisfiának, Nátánnak, május 9-én pedig betöltötte 22. életévét. Ma, május 12-én Istenes Bence ünnepel. CsaládOrigoA szülinapos Csobot Adél iszonyúan cuki képet posztolthttp://www.life.hu/csalad/20160509-a-szulinapos-csobot-adel-iszonyuan-cuki-kepet-posztolt.htmlMúlt héten szerdán adott életet kisfiának, Nátánnak, ma pedig születésnapot ünnepel a mindig vidám Csobot Adél. 22 éves lett! Család--Intim részletek kerültek napvilágra Csobot Adél szülésével kapcsolatban http://www.life.hu/csalad/20160505-istenes-bence-es-csobot-adel-kisfia-megszuletett-az-edesanya-reszletei-a-szulesrol.htmlA sztárpár első gyermeke a hírek szerint teljesen egészségesen jött világra. CsaládOrigoGyerekük neve miatt támadják Istenes Bencét és Csobot Adélthttp://www.life.hu/csalad/20160504-gyerekuk-neve-miatt-tamadjak-istenes-bencet-es-csobot-adelt.htmlA sztárpár első gyermeke nemrég jött a világra. A büszke édesapa már egy képet is megosztott a csöppségről, ám a kommentelők nem feltétlenül értettek egyet a pár névválasztásával. CsaládOrigoIdilli helyről csekkolt be Istenes Bence és a várandós Csobot Adél: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160430-csobot-adel-enekesno-istenes-bence-kedvese-csodas-helyrol-csekkolt-be.htmlAzt már eddig is tudtuk, hogy Csobot Adél és Istenes Bence minden pillanatot kihasználnak, amíg még kettesben lehetnek, és ameddig el nem kezdődik életük következő, nagyon fontos szakasza. Vagyis amikor megérkezik első gyermekük. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.