Óriásit nőtt Reese Witherspoon kisfia: Tennessee lassan 4 éves lesz - Fotó!

Forrás: Instagram/reesewitherspoon -
színésznő Reese Witherspoon család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki gondolná, hogy a 40 éves színésznő legkisebb gyermeke szeptemberben már 4 éves lesz. Pedig de!

Általában arról szólnak a hírek, hogy Reese lánya, Ava, igazi nővé cseperedett és hogy nagyon hasonlít a mamájára. Kevesebb szó esik viszont öccseiről, főleg a kisebbikről, Tennessee-ről. A színésznő ezért most Instagram oldalán tett közzé egy képet rőla:

Forrás: Instagram/reesewitherspoon

A csodaszép anyuka 2010 februárjában kezdett együtt járni Jim Toth tehetségkutatóval. Ugyanannak az évnek a decemberében jelentették be eljegyzésüket, és 2011 március 26-án össze is házasodtak. Tennessee James Toth pedig 2012 szeptember 27-én született meg.

Amit Isten egybekötött - Nagy emberek hírhedt válásaihttp://www.life.hu/csalad/20160520-hires-valasok-a-tortenelemben.htmlEgy uralkodó, vagy akár egy híresség is ember, az ember pedig gyarló. Hiába az eskü és a fogadalom, a szív szavának, a vágynak, netán a hatalom utáni sóvárgásnak nehéz ellenállni. Jöjjenek a történelem és napjaink ismert embereinek botrányos válásai. CsaládAFPHódi Pamela kislánya megint iszonyatosan édes: Friss fotó!http://www.life.hu/csalad/20160521-hodi-pamela-es-berki-krisztian-kislanya-megint-iszonyatosan-edes.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Berki Natasa Zselyke nemrég felfázott, az anyukája ezért nem tudta elkísérni a párját a legutóbbi Nagy Duett adásra. Most azonban úgy fest, a kislány majd kicsattan.Család--Liptai Claudia szinte sugárzik a boldogától - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160517-liptai-claudia-gyonyoru-kismama-a-musorvezeto-szinte-kiviragzott-foto.htmlA műsorvezető nem beszél a nyilvánosság előtt a terhességéről, viszont örömmel posztol magáról fotókat a közösségi oldalaira. Egy-egy képen már a gömbölyödő pocakja is látszik! Család--Lemondás nélkül, mindenki számára élvezhetővé tettük a mozzarella fogyasztást.http://www.life.hu/csalad/hirdetes/20160520-lemondas-nelkul-mindenki-szamara-evezhetove-tettuk-a-mozzarella-fogyasztast.htmlHatalmasat nőtt Shakira ennivaló kisfia - Fotó! http://www.life.hu/csalad/20160520-shakira-megmutatta-a-kisfiat-sasha-tavaly-januarban-szuletett-cuki-foto.htmlBár ritkán kaphatunk felvételeket a cuki csemetékről, most a büszke édesanya újabb fotóval lepett meg minket. CsaládAFPÚjra gyereket vár Kim Kardashian?http://www.life.hu/csalad/20160520-kim-kardashian-valosagshow-sztar-terhessegi-tesztet-csinalt-a-repuloteren.htmlA telt idomairól elhíresült valóságshow-sztár saját bevallása szerint teljesen bepánikolt, ezért vett összesen 6 darab terhességi tesztet. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.