Bud Spencer megmutatta jóképű unokáját a rajongóknak

fotó unoka Bud Spencer család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyarok kedvenc Piedonéja egy közös fotó kedvéért állt kamera elé fiával és unokájával, méghozzá a sztár csodás otthonában. 

A már 86 éves Bud Spencer családi fotót tett fel közösségi oldalára, noha a képminőséggel ezúttal nem törődött. Az Origo nemrég interjúzott a színésszel, aki elmondta, hogy korához képest nagyon jól szolgál az egészsége.

Forrás: Facebook/Bud Spencer

Spencer, vagyis az egykori Carlo Pedersoli a családjáról is mesélt: "Mostanra bőven felnőttek lettek a gyerekeim. Idősebb fiam, Giuseppe 54 éves, és filmproducerként dolgozik, Cristiana házas, emellett a Real Estate munkatársa, a legfiatalabb, Diamante pedig belsőépítész, Los Angelesben él. Diamantét csak akkor látom, amikor Rómába utazik az ünnepekre, de a többiek majdnem minden nap jönnek" - nyilatkozta a színész.

12 éves felnőttek, 30 éves kamaszok - Meddig marad gyerek a gyerek?http://www.life.hu/csalad/20160523-meddig-marad-gyerek-a-gyerek.html18 vagy 30? Hány évig maradjon anyuci pici fia anyuci szoknyája mögött, avagy ebben a fenekestül felfordult világban meddig maradjon meg gyermeknek a gyerek? CsaládOrigoRoberto konyhája: Házi csokis kekszhttp://www.life.hu/csalad/20160523-rostas-robert-a-life-hu-sefje-hazi-csokis-kekszet-keszit.htmlSok kekszreceptet próbáltam már, de valahogy sosem volt az igazi. Valójában különlegesen csokoládés, a boltokban nem megvásárolható ízélményre vágytam. Megosztom hát e házias receptet, hogy együtt leljük örömünket e mennyi csodában. CsaládOrigoEgyre nagyobb Behati Prinsloo hasahttp://www.life.hu/csalad/20160522-egyre-nagyobb-behati-prinsloo-hasa.htmlCuki pocakfotó egyenesen a Levine-házaspártól!Család--Megmutatta gömbölyödő pocakját Adam Levine felesége, Behati Pronsloohttp://www.life.hu/csalad/20160521-adam-levine-enekes-felesege-behati-pronsloo-modell-megmutatta-gombolyodo-pocakjat.htmlSzépen növekszik az egykori Victoria's Secret modell pocija. CsaládOrigoHódi Pamela kislánya megint iszonyatosan édes: Friss fotó!http://www.life.hu/csalad/20160521-hodi-pamela-es-berki-krisztian-kislanya-megint-iszonyatosan-edes.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Berki Natasa Zselyke nemrég felfázott, az anyukája ezért nem tudta elkísérni a párját a legutóbbi Nagy Duett adásra. Most azonban úgy fest, a kislány majd kicsattan.Család--Hatalmasat nőtt Pirner Alma kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20160519-pirner-alma-rudtanc-vilagbajnok-kisfia-hatalmasat-nott.htmlA rúdtánc-világbajnok újabb gyönyörű családi fotóval örvendeztette meg rajongóit Facebook-odalán. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.