Beatrix yorki hercegnő Eugénia hercegnő Katalin hercegné féltékenység irigység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nemrég készült sokatmondó fénykép gerjeszti most az indulatokat a brit médiában. Vajon miért néz olyan gyilkos tekintettel Katalinra Beatrix yorki hercegnő és húga, Eugénia?

A minap a brit királyi család színe-java tiszteletét tette a Buckingham-palotában rendezett kerti partin, ahol az alább is látható kép készült.

Forrás: AFP/John Stillwell

Mint látszik, Katalin hercegné férjétől, Vilmos hercegtől kissé lemaradva sétál, miközben András herceg és Sára hercegné két lánya, Beatrix és Eugénia tőlük lemaradva gyilkos pillantással méregeti a sugárzóan szép és elegáns Katalint.

A brit média, köztük a Daily Mail azonnal felkapta a fényképet. A lap egyik szerzője, Sarah Vine cikkében kifejti, hogy pontosan tudja, mit érez Beatrix és Eugénia hercegnő, amikor Katalin mellett fotózzák őket: hiába a drága dizájnerruhák, a tökéletes haj és alak, Katalin hercegné eleganciája és fotogén arca valahogy mindig szebben és jobban mutat a képeken, és véleménye szerint bármelyik nő rosszul érezné magát, ha a mindig mosolygó és kifogástalanul megjelenő Katalin hercegné mellett fotóznák.

Király Linda meglepő fotót talált magárólhttp://www.life.hu/csalad/20160525-kiraly-linda-meglepo-fotot-talalt-magarol-megosztotta-rajongoival-a-gyerekkori-kepet.htmlMég az énekesnőnek is leesett az álla, mikor megtalált egy fotót, amin ő látható a testvéreivel. Gyorsan meg is osztotta rajongóival, hogy ők se maradjanak le erről. Család--7 dolog, amiért minden huszonévesnek bűntudata vanhttp://www.life.hu/csalad/20160524-huszonevesen-tobb-dolog-miatt-van-buntudatunk.htmlMinden korosztálynak megvan a maga hétköznapi problémája. Ha huszonéves vagy, bizonyára megértesz vagy már átéltél ezekből egy párat. Család--"Amikor mi vagyunk a főnökök" - ezért szeretik a gyerekek a gyereknapothttp://www.life.hu/csalad/20160525-gyerekszaj-a-gyereknaprol-video.htmlMi a jó a gyereknapban? Mit lehet ezen a napon csinálni? A Life.hu riportere cserfes lurkókat kapott mikrofonvégre. Család--Hargitai Bea biztosan nem akar még egy babáthttp://www.life.hu/csalad/20160525-hargitai-bea-modell-biztosan-nem-akar-meg-egy-babat-kisfia-melle.htmlA modell maga sem gondolta volna, hogy ilyen szigorú anyuka lesz, a kis Jasonnek nem engedi, hogy cukrot egyen, és próbál szigorú napirendet tartani, ez azonban őt is nagyon fárasztja. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huGörög Zita beszólt Gyárfás Tamásnak az úszóbotrány kapcsán http://www.life.hu/csalad/20160525-gorog-zita-kifejtette-velemenyet-az-uszobotranyrol-beszolt-gyarfas-tamasnak-a-szineszno.htmlA színésznő kissé felháborodott az utóbbi hetekben történtek kapcsán, így nyílt levelet írt a Magyar Úszószövetség elnökének, sőt választ is vár a posztjára. CsaládOrigoRoberto konyhája: Lepd meg a legkisebbeket cuki falatokkal!http://www.life.hu/csalad/20160524-rostas-robert-a-life-hu-sefje-tojaskremes-szendvicset-keszit.htmlKözeledik a gyereknap! Lepd meg a lurkókat mókás finom falatokkal, Rostás Róbert, a Life.hu séfje mutatja, hogyan csináld! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.