Büntetésből hagyták az erdőben a 7 éves kisfiút

Forrás: robertharding/Gavin Hellier -
medve keresés büntetés Japán Hokkaidó család eltűnt fiú erdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szülők először azt mondták a rendőrségnek, túrázás közben veszett nyoma a 7 éves Jamatónak. Később kiderült, szándékosan hagyták a medvék lakta erdőben.

Immár harmadik napja keresik azt a 7 éves japán kisfiút, akit - mint később kiderült - a szülei büntetésből hagytak magára Hokkaido szigetén, a Nanae város melletti erdőben.

A kisfiút a legészakibb japán sziget, Hokkaido Nanae városa melletti erdőben hagyták magára szülei Forrás: robertharding/Gavin Hellier

Az Indiana Express szerint Jamato szülei először hazudtak a rendőrségnek fiuk eltűnésének körülményeiről: azt mondták, kirándulás közben szakadt le róluk a fiú, ám később kiderült, hogy büntetésből hagyták sorsára a medvék lakta erdőben.

Jamato ugyanis köveket dobált autókra és más emberekre, amivel felidegesítette szüleit, ezért ők kitették őt az autójukból. Később visszamentek, de a gyerek akkorra már nem volt ott, és azóta sem találják.

Nyomtalanul - Seholországba költözött fiatalok

Magyarországon 2014-ben a rendőrség 16 885 fiatal- és gyermekkorú eltűnése ügyében adott ki körözést. Még leírni is borzasztó, de az eltűnt fiatalok közül minden évben nagyjából százan többé nem kerülnek elő. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.