Tom Cruise végleg magára hagyta kislányát - Ezer napja nem látta és nem is beszélt Surival

Forrás: AFP/Mehdi Taamallah/Mehdi Taamallah -
távolság Suri Cruise lány elhagyás elhagyatott apa Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban beszámoltunk, még lánya 10. születésnapjára sem látogatott el Tom Cruise, aki a legfrissebb hírek szerint már 1000 napja nem látta Surit, és nem is beszélt vele. 

Mindenki értetlenül áll az előtt, hogy Tom Cruise miért hagyta magára kislányát, Surit, akivel egy ismerősük friss nyilatkozata alapján már ezer napja nem érintkezett semmilyen formában. Sokan azt feltételezik, hogy a színész exfelesége, Katie Holmes miatt nem látogatja már lányát, ám most a színész egy ismerőse azt is elárulta, hogy Tom Cruise két és fél éve még csak a telefont sem emelte Surira.

Forrás: AFP/Mehdi Taamallah/Mehdi Taamallah

Az In Touch Weeklynek nyilatkozó forrás szerint régebben még néha-néha skype-oltak, ám ez is elült. Amikor eleinte erről kérdezgették, Tom filmes munkáira hivatkozott, szerinte ezek miatt nem jut ideje egyetlen lányára.

Tom Cruise a haldokló édesanyját sem látogatja

A szupersztár anyukája nagyon rossz állapotban van. Minden testvére igyekszik minél több időt tölteni vele, és boldoggá tenni napjait, de Tom Cruise nem bírt időt szakítani beteg szülőjére. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Hoppá! Katie Holmes terhes?http://www.life.hu/csalad/20160519-katie-holmes-allitolag-negyhonapos-terhes-jamie-foxxtol.htmlEgészen elképesztő híresztelések láttak napvilágot Katie Holmes-ról, aki a US Magazine szerint négyhónapos terhes Jamie Foxx-tól, és már az esküvőt is tervezgetik. Család--Otthonra vágyva - Egy mélyszegénységben élő család történetehttp://www.life.hu/csalad/20160602-a-melyszegenysegben-elo-zsuzsanna-7-gyereket-nevel-interju.htmlEgy édesanya hét gyerekkel, 29 négyzetméteren. Egészen pontosan egy 29 négyzetméteres, használaton kívüli, szuterén üzlethelyiségben. Lassan egy éve élik ilyen körülmények között mindennapjaikat, reménykedve, hogy lakhatási problémáikra rövid időn belül megoldást találnak. Család--Hoppá! Gáspár Laci ismét apa leszhttp://www.life.hu/csalad/20160602-gaspar-laci-zenesz-enekes-ismet-apa-lesz-kedvese-pedig-kisfiut-hord-a-szive-alatt.htmlAz énekes párja gyermeket hord a szíve alatt, így Laci hamarosan háromszoros apa lesz. CsaládFotó: Marton Szilvia - OrigoApukája átment a piroson, ezért a hatéves kisfia felhívta a rendőrökethttp://www.life.hu/csalad/20160602-apukaja-atment-a-piroson-ezert-a-hateves-kisfia-felhivta-a-rendoroket.htmlMeglepő hívást kapott a rendőrség az Egyesült Államokban. Egy kisfiú bejelentette, hogy apukája szabálytalankodott vezetés közben. Család--Ezért vállalunk egyre később gyereket!http://www.life.hu/csalad/20160602-ezert-vallalunk-egyre-kesobb-gyermeket.htmlLátványosan kitolódott a gyerekvállalás időpontja, holott a mostani harmincasok szülei még a 20-as éveik elején-közepén döntöttek a baba mellett. De vajon van ideális időpont a gyerekvállalásra? Család--Megházasodott a világ első terhes férfijahttp://www.life.hu/csalad/20160602-masodszor-is-meghazasodott-a-vilag-elso-terhes-ferfija-thomas-beatie.htmlKözel 7 éve egy kislánynak, évekkel később pedig két kisfiúnak adott életet a most 42 éves Thomas Beatie, akit a világ csak terhes férfiként ismer. Ráadásul egy csúnya válás után Thomas végre megtalálta a szerelmet is, a gyerekei iskolaigazgatójának személyében. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.