Damu Roland kitálal - Állítja: Edina nem foglalkozik a babájukkal, betegséget hazudik

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland házasság alkoholizmus család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A saját elmondása Jézus Krisztus szellemiségében élő szerint színésznek elege van valófélben lévő felesége életviteléből. Azt állítja, most már képtelen felelősséget vállani a szenvedélybeteg asszonyért, a kislányát azonban majd szeretné nevelni.     

A színész sérelmezi, hogy Edina arról beszél, hogy kevés időt tölt a kislányukkal. Állítja, ez nem igaz, hetente négyszer megy meglátogatni a babát és kiveszi a részét Maya gondozásából.

"A feleségem azzal vádol, jobb színben szeretnék feltűnni, ezért posztolok fotókat Mayáról a Facebookon. Van, aki az autóját, kutyáját, macskáját, unokáját teszi fel, azt, ami számára fontos. Én a kislányomat. Maya koraszülöttként jött a világra, mert Edina végigitta, -dohányozta a terhességét. Az inkubátor mellett imádkoztam Istenhez, hogy ne vegye el tőlem Mayát. Sokan imádkoztak velem, a fotókat nekik teszem fel. Edina egyszer dicsér, hogy jó apa vagyok, jó a kapcsolatunk, másszor pocskon­diáz. Miből fakad az ámokfutása?" - teszi fel a kérdést Damu, aki úgy véli, a legtöbb bajuk Edina alkoholizmusából fakad.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Nem szoktunk találkozni, azt hittem, kerül. Több mint két hete nem látogatja a kislányát. Napokig azt mondta nekem és a családjának, hogy ge­rinc­sérve van, ami kiszakadt (...) Négy nappal ezelőtt azt mondta, jön érte a mentő, viszik Miskolcra, a Móricz kórház speciális osztályára, ahol a gerincét kezelni tudják. Nem aludtunk az aggodalomtól. Egy idő után furcsálltuk a történteket és az anyósom felhívta a kórházat. Kiderült, nincs Móricz kórház. Igazából semmi baja, többen látták Érden sétálgatni" - mesélte a színész a Borsnak, és hozzátette, betelt nála a pohár, semmi szín alatt nem szeretne feleségével élni, ő biztosan beadja a válási papírokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.