királyi család Katalin hercegné Vilmos herceg babakocsi Sarolta hercegnő György herceg Erzsébet királyné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Természetesen a királyi csemetéknek nem akármilyen babakocsi dukál, hiszen sem Sarolta sem György nem fekhet rangon aluli járgányban.

A hercegné mindenből a legjobbat szeretné a gyermekeinek, akik mint ő maga, mindig tökéletesen vannak felöltözve. A királyi csemeték nem járhatnak és nem is fekhetnek akármiben, ezért a babakocsi kiválasztásánál is a legfontosabb szempont a minőség volt.

Forrás: Out 'n' About

A luxusnak azonban ára van: György és Sarolta babakocsija átszámítva 100 ezer forintnál is többe került. Ezt a darabot állítólag még Katalin hercegnő édesanyja választotta ki a kis György hercegnek, és Sarolta is ilyet kapott. A gyártó egy-két dolgot még meg is változtatott rajta, hogy az tényleg minden igényüket kielégítse, így a fanok sajnos nem fognak tudni pontosan olyan darabot vásárolni, amilyenben a királyi sarjak feküdtek - írja a Women's Day.

11 dolog, amire édesanyám halála tanított meghttp://www.life.hu/csalad/20160629-11-dolog-amire-edesanyam-halala-tanitott-meg.htmlTudjuk jól, hogy semmi nem tart örökké, és egyszer mindenkinek el kell menni. Megpróbálhatunk rá lelkileg felkészülni, de egy szeretett személy elvesztése szinte minden esetben mérhetetlen fájdalmat és ürességet hagy a szívünkben. Az elmúlásból azonban tanulni és építkezni is lehet. Család--Előzd meg a bajt - Ezek a leggyakoribb nyári balesetekhttp://www.life.hu/csalad/20160628-a-leggyakoribb-nyari-turista-balesetek.htmlNyár, vakáció, önfeledt szórakozás, no meg a tipikus turistabalesetek. Ne hagyd, hogy a felelőtlenség megkeserítse a kikapcsolódást, inkább előzd meg a bajt. Mutatjuk, hogyan védd ki a leggyakoribb nyári baleseteket. Család--Megható! Több tízezer dollár gyűlt össze az árván maradt kislánynak http://www.life.hu/csalad/20160629-arvan-maradt-kislany-tobb-tizezer-dollar-gyult-ossze-neki-meghato-tortenet.htmlA csöppség szülei, nővére, és két húga is meghaltak egy balesetben. Most többen is a gyermek segítségére siettek. CsaládOrigoUnod a kereszténységet? Akkor a Repülő Spagettiszörny legyen veled!http://www.life.hu/csalad/20160628-kulonos-vallasok-furcsa-egyhazak.htmlMíg a modern kort megelőző évszázadokban az emberek nem merték megkérdőjelezni a vallás értelmét és szükségességét, addig ma, a 21. században a személyes döntésed tárgya, hogy milyen értékeket tartasz fontosnak, milyen a világnézeted, a vallásod, vagy akár a nem-vallásod. Magyarán ma már, ha nem hiszel Istenben, nyugodt szívvel lehetsz ateista. Vagy, lehetsz akár megrögzött Repülő Spagettiszörny hívő is. Család--Soma: „Nem tartom jónak a 40 feletti szülést"http://www.life.hu/csalad/20160629-soma-enekesno-elmondta-hogy-nem-tartja-jonak-a-negyven-ev-feletti-szulest.htmlAz énekesnő szerint, manapság kitolódott az életkor, egy 65 éves ember, már középkorúnak számít. Ám Soma a 40 feletti szülést ennek ellenére nem támogatja. Család--Luxus a köbön - A világ legdrágább játékaihttp://www.life.hu/csalad/20160628-luxusjatekok-a-legdragabb-jatekok-gyerekeknek.htmlHogy mivel játszanal a milliárdos csemeték? Hát, nem holmi olcsó fajátékokkakl! Sokkal inkább gyémántkokal kirakott babákkal vagy autókkal, körülbelül olyanokkal, amiket alább felsorolunk. Lássuk hát, melyek a világ legdrágább játékai. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.