Végre! Csobot Adél és Istenes Bence megmutatták kisfiukat, Nátánt - Fotó!

Csobot Adél Istenes Nátán Istenes Bence gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hónapos lett Adél és Bence kisfia. A szülők eddig vártak azzal, hogy megmutassák őt a nagy nyilvánosságnak. Eddig is mosolygósak és jókedvűek voltak, de mióta megszületett a kisfiuk, még többet nevetnek.

Nyoma sincs rajtuk az átvirrasztott éjszakáknak és a fáradtságnak, Adél és Bence még mosolygósabbak, mióta kisfiuk Nátán megszületett. Nem aggódnak, csak átélik azt az örömöt, amit a csöppségük jelent számukra.

Forrás: Facebook/istenesbence

“Tudom, hogy még csak két hónap telt el Nátán születése óta, de sokkal nehezebbnek gondoltam az első időszakot.

Mindig megnyugtat a gondolat, hogy szerelmes vagyok Nátánba,

rosszat nem tudok neki tenni, na meg ott van Bence, aki simán megmondja, vegyük le róla azt a vastag takarót” - meséli Adél a Best Magazinnak. Hozzátette, hogy körülötte forog az életük, de azért törekszenek arra, hogy kisfiuk átvegye az életritmusukat. Adél azt is elárulta, hogy gyakran alszik köztük, bár erről megoszlanak a vélemények, a kicsinek jó, nekik pedig fantasztikus érzés.

Forrás: Best magazin
Az énidő fontosságáról - Légy önmagaddal, önmagadérthttp://www.life.hu/csalad/20160629-az-enido-fontossagarol-igy-tolts-hasznos-perceket-sajat-magaddal.htmlTökéletes háziasszony, gondoskodó anya, karrierista nő, megértő barátnő és szenvedélyes szerető - egy nő, megannyi szerep. Robotolsz, próbálsz mindenkinek megfelelni, közben csak egy valamiről, illetve valakiről feledkezel meg: saját magadról. CsaládOrigo11 dolog, amire édesanyám halála tanított meghttp://www.life.hu/csalad/20160629-11-dolog-amire-edesanyam-halala-tanitott-meg.htmlTudjuk jól, hogy semmi nem tart örökké, és egyszer mindenkinek el kell menni. Megpróbálhatunk rá lelkileg felkészülni, de egy szeretett személy elvesztése szinte minden esetben mérhetetlen fájdalmat és ürességet hagy a szívünkben. Az elmúlásból azonban tanulni és építkezni is lehet. Család--Elképesztő! Ötösikreknek adott életet egy nő http://www.life.hu/csalad/20160630-harom-fiut-es-ket-kislanyt-hozott-a-vilagra-egy-no-otosikrek-elkepeszto-szules.htmlA nő a kórházban tudta meg, hogy öt gyermekkel várandós. A csöppségek és az édesanya is jól vannak. CsaládOrigoKiderült! Ez Jennifer Aniston nagy titka: fotó! http://www.life.hu/csalad/20160630-jennifer-aniston-nem-terhes-a-szineszno-tul-jo-formaban-van-nincs-terhespocak.htmlA szexisen visszafogott sztárról nemrég ismét felröppent a hír, hogy áldott állapotban van. A jelek szerint szó sincs gyermekáldásról. Család--Százezret érő babakocsiban pihen György és Saroltahttp://www.life.hu/csalad/20160630-gyorgy-herceg-es-sarolta-hercegno-babakocsija-tobb-mint-szazezer-forintba-kerult.htmlTermészetesen a királyi csemetéknek nem akármilyen babakocsi dukál, hiszen sem Sarolta sem György nem fekhet rangon aluli járgányban. Család--Gönczi Gábor részleteket árult el gyermeke születésérőlhttp://www.life.hu/csalad/20160630-gonczi-gabor-elarult-reszleteket-a-gyermeke-oszi-szuleteserol.htmlA Tények műsorvezetője májusban jelentette be a csodálatos hírt: párja kisbabát vár, Gábor pedig elárult néhány részletet a születésről. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.