A kis György herceg most először szólalt meg a nyilvánosság előtt - Irtó édes hangocskája van

Forrás: AFP -
első szó Vilmos herceg György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hároméves trónörökös mondatait már jó párszor idézték a szülei, de most végre az egész világ előtt megszólalt a kis herceg.

Néhány nappal ezelőtt György herceg a szüleivel tartott az International Air Tattoo eseményére. A kisfiú remekül érezte magát az óriási tömegben, sokszor integetett és mosolygott, amihez valószínűleg az is hozzájárult, hogy

kapott pár matricát a pilótáktól.

Forrás: AFP

A kicsi rögtön a pólójára akarta ragasztani őket, ezért anyukájától, Katalin hercegnétől kért segítséget. Az édes pillanatról egy videó is készült, és jól hallható György herceg hangja.

David Beckham a tenyerén hordozta a születésnapos kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20160712-david-beckham-a-tenyeren-hordozza-szuletesnapos-kislanyat.htmlDavid Beckham a gyermekeivel randizott csütörtökön, és egy jó apához híven, amikor egyetlen lánya elfáradt, rögtön a karjaiba kapta a kis születésnapost. CsaládAFPSokkoló! Újszülöttet talált egy 9 éves lány a kertjükben, még rajta volt a köldökzsinórhttp://www.life.hu/csalad/20160712-ujszulottre-bukkant-egy-9-eves-lany-a-kertjukben.htmlElysia Laub először azt hitte, hogy egy újszülött malacot talált, de legnagyobb meglepetésére egy csecsemő sírdogált az Indiana állambeli Lowellben található házuk kertjében. Család--Hurrá! Caitlyn Jenner ismét nagymama letthttp://www.life.hu/csalad/20160711-caitlyn-jenner-ismet-nagymama-lett.htmlCaitlyn Jenner egy újabb unokával büszkélkedhet, és büszkélkedik is az Instagram-oldalán. A hír ráadásul duplán nagy dolognak számít, ugyanis a kis jövevény egy kisfiú. Család--Zabálni valóak! David Beckham fiaival cukiskodotthttp://www.life.hu/csalad/20160707-david-beckham-a-fiaival-wimbledonban-jart.htmlA legmenőbb apuka címét ezennel egyhangúlag megszavazzuk David Beckhamnek, aki elképesztően jól nézett ki a fiaival tartott apás napon. CsaládAFPClintonékhoz is beugrott a gólya: Hillary és Bill lánya megszülte a második gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20160620-hillary-clinton-lanya-megszulte-a-masodik-gyermeket.htmlKétszeres nagymama lett Hillary Clinton, miután lánya, Chelsea életet adott második gyermekének, Aidannek. Család--Szívszaggató babafotóért rajong az internet - Nézd meg te is!http://www.life.hu/csalad/20160616-meghato-tortenet-all-a-motoros-kesztyuben-mosolygo-baba-kepenek-hattereben.htmlEgy nagyon egyszerű kép hatotta meg az internetezőket, de ez nem meglepő, ugyanis a fotó hetterében egy szívszaggató történet áll. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.