Chrissy Teigen máris igazi anyuka: kiáll sokat kritizált kolléganője mellett

Forrás: AFP -
anyaság Chrissy Teigen Kristin Cavallari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők imádják kritizálni egymást, az anyukák azonban ezt mesterfokon űzik. Ebből lett elege Chrissy Teigennek. 

Chrissy még csak 3 hónapja édesanya, de ő is tudja, milyen az, amikor záporoznak rá a negatív kommentek. Ő ugyanis a szülése után nem sokkal, kettesben a férjével ment vacsorázni, az internet népétől pedig jól megkapta a magáét.

Forrás: AFP

Most azonban elege lett, amikor Kristin Cavallari amerikai tévés, színésznő lett a szitkokat szóró, kommentelő anyukák áldozata.

Forrás: Instagram/Kristin Cavallari

Kristin ugyanis nemrég feltett egy képet közösségi oldalára a családi nyaralásukról, ahol fiai fürdőnadrágban láthatóak. A kommentelők rögtön nekiestek az édesanyának, hogy biztosan éhezteti gyermekeit, azért néznek ki így.

Chrissy erre kissé feldühödött, és az oldalán adott hangot annak, nem érti, miért kell a szülőknek ilyen durván bánni egymással, miért kell ilyen őrült módon viselkedni és kritizálni minden lépésüket.

"Inkább fizetek valakinek, hogy tegye el láb alól, mint hogy a gyerekemnek kelljen neki fizetnie"http://www.life.hu/csalad/20160711-kotelezo-szulotartas-pro-es-kontra-olvasok-velemenye.htmlJúlius elsején lépett életbe az a törvénymódosítás, amelynek értelmében perelhetővé válik az a gyerek, aki helyett más gondoskodik a szüleiről. A kötelező szülőtartásról szóló múlt heti cikkünk nagy port kavart, rengeteg vélemény érkezett hozzánk komment és e-mail formájában is. Az alábbiakban ezekből válogattunk. CsaládOrigoCsaládi kirándulás a kisherceggel: Adél és Bence útra keltek Nátánnalhttp://www.life.hu/csalad/20160712-csobot-adel-es-istenes-bence-utra-keltek-natannal-csaladi-kirandulas-a-kisherceggel.htmlPár nappal azután, hogy Nánási Pál egy álomszép fotósorozatot készített róluk, és hogy Adél megmutatta szülés utáni bombaalkját, ismét útra kelt a kis család. Család--Péter Szabó Szilvia nem tud leállni: terhessége alatt is dolgozik http://www.life.hu/csalad/20160712-peter-szabo-szilvia-babat-var-a-sztar-varandosan-is-folyamatosan-dolgozik.htmlA harminchárom éves Péter Szabó Szilvia két hónappal ezelőtt erősítette meg a hírt, miszerint kisbabát vár. Hiába azonban a várandósság, a sztár így is színpadra áll. Család--Luxus és romantika - Nászajándékok a sztárvilágban http://www.life.hu/csalad/20160712-a-legdragabb-legromantikusabb-naszajandekok-a-sztarvilagban.htmlAz esküvő az egyik legfontosabb esemény az ember életében – ha pedig egy sztárról van szó, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nemcsak fontos, de burzsuj ünnepséget is csapnak ezen a nevezetes napon. Egy igazi sztáresküvőhöz pedig luxusnászajándék is dukál, lássuk melyek voltak az elmúlt évek legdrágább, vagy éppen legromantikusabb meglepetései. Család--David Beckham a tenyerén hordozta a születésnapos kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20160712-david-beckham-a-tenyeren-hordozza-szuletesnapos-kislanyat.htmlDavid Beckham a gyermekeivel randizott csütörtökön, és egy jó apához híven, amikor egyetlen lánya elfáradt, rögtön a karjaiba kapta a kis születésnapost. CsaládAFPMariah Carey kislánya sellővé változott: cuki családi fotó! http://www.life.hu/csalad/20160712-mariah-carey-kislanya-imadja-a-kamerat-a-sztar-gyermeke-5-eves-lett.htmlAz énekesnő 5 éves kislánya nemcsak a kamerát, hanem az édesanyját is imádja. A 42 éves díva sok sztárral ellentétben imádja mutogatni ikreiről készült fotóit. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.