Gyermekeivel nyaral Ricky Martin és ultraszexi

Forrás: instagram/rickymartin -
Ricky Martin nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ricky Martin is élvezi a júliusi forróságot. Gyermekeivel vízparton tölti a nyarat, szexi felsőtestét is megmutatta.

A latin macsó nyolcéves örökbe fogadott fiaival élvezi a szünidőt, de közben figyel arra, hogy ne mutasson meg túl sokat gyermekeiből. A kis Valentinóról és Matteóról ezért csak egy sziluettfotót tett közkinccsé a sztár, de így is kivehető, hogy a srácok fantasztikusan érzik magukat.

Forrás: instagram/rickymartin

Az énekes saját magát már egyáltalán nem takargatja, napozás közben, félmeztelenül látható a minap posztolt fényképen.

Ricky Martin életét a zene mellett gyermekei töltik ki, akiket 2008-ban, négyhónapos korukban adoptált. A másságát nyíltan felvállaló énekes akkori élettársával azóta szakított, és a pletykák szerint egy másik férfi oldalán találta meg a boldogságot.

Forrás: instagram/rickymartin

Dopeman durván beszólt a Soundon ájultan talált lányoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-dopeman-kommentelte-az-esetet-beszolt-a-soundon-ajultan-talalt-lanyoknak.htmlA Balaton Sound kétségtelenül egyik legdurvább történése az volt, hogy egy híres DJ páros öltözőjében ájultan találtak két fiatal magyar lányt. Dopeman sem tudott elmenni az eset mellett szótlanul, durván beszólt a lányoknak TV + SztárokOrigoElhunyt Apáti Miklós, a TV2 sztárjának édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20160711-elhunyt-apati-miklos-a-tv2-sztarjanak-edesapja-1.htmlVasárnap hajnalban elhunyt a Magyar Hírlap nyugalmazott munkatársa, korábbi rovatvezetője, Apáti Miklós. A József Attila-díjas író, költő, újságíró 72 éves volt. TV + SztárokOrigoShakira és Piqué ultracukik: Nézd meg home videójukat!http://www.life.hu/sztarok/20160711-shakira-es-pique-ultracukik-nezd-meg-shakira-es-pique-home-videojat.htmlKinevette szerelmét Gerard Piqué. A világ egyik legjobb futballistája Shakiráról készített videót titokban, miközben az énekesnő egy szelfit próbált lőni magáról. TV + SztárokOrigoMindenki Dzsudzsákot akarta: Ő volt a Sound sztárja!http://www.life.hu/sztarok/20160711-dzsudzsak-balazs-volt-a-sound-sztarja-mindenki-vele-akart-szelfizni.htmlNem tudott nyugodtan szórakozni a Balaton Soundon Dzsudzsák Balázs: úton útfélen rajongók állították meg egy-egy közös fotó kedvéért. Dzsudzsi azonban a jelek szerint nem bánta ezt a fajta zaklatást. TV + Sztárok--Világsztárok mellé montírozza magát Lorenz Valentino – imádja az internethttp://www.life.hu/sztarok/20160707-vilagsztarok-melle-montirozza-magat-lorenz-valentino-imadja-az-internet.htmlMeghódította a világot a dínó-ember. Lorenz Valentino egy modern szuperhős, akinek az a hobbija, hogy világsztárok ismert fotóira montírozza oda magát. TV + SztárokOrigoKirály Linda összekötötte a kellemest a hasznossal- Amerikában nyaral és dolgozikhttp://www.life.hu/sztarok/20160706-kiraly-linda-amerikaban-osszekoti-a-kellemest-a-hasznossal-nyaral-es-dolgozik.htmlKirály Linda összekötötte a kellemeset a hasznossal. Miközben új zenéjén dolgozik, egy kicsit nyaral is az Egyesült Államokban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.